De speciale website voor mobiele telefoons Find us on Facebook Follow An's Angels via Twitter

Skype An's Angels

de Android An's Angels App Webcam

Mobile version

Facebook
Twitter
Skype

Android App

Webcam

Show- / ringtraing voor CHIHUAHUA's MET STAMBOOM door An's Angels
Wij beschikken over een mooie ruime binnenlocatie in regio Arnhem/Nijmegen waar we speciaal voor de Chihuahua met stamboom wekelijks ringtraining organiseren. Wij trainen serieus, maar gezelligheid moet altijd bovenaan blijven staan. Zowel voor de eigenaar als voor de hondjes. Daarom is er na het trainen altijd de mogelijkheid om de honden even lekker gezamelijk los te laten spelen en wij hondenliefhebbers kunnen dan genieten en even lekker kletsen. We trainen in een afgesloten locatie, dus weglopen is niet mogelijk.
Ringtraining is voor ieder die zich gaat voorbereiden op een hondenshow, maar ook ontzettend fijn voor de socialisatie van je chihuahua pupje. Het is belangrijk dat een hond zich op een tentoonstelling zodanig gedraagt dat de keurmeester hem goed kan bekijken. En u moet leren uw hond te "showen" of anders gezegt uw hond zo goed mogelijk presenteren aan de keurmeester, zodat deze de hond zowel in stand als in beweging kan beoordelen.

Tijdens de ringtraining proberen we een show zo goed mogelijk na te bootsen en leren we van en met elkaar wat de bedoeling is en hoe het er aan toe gaat op een show. Zoek de sterke punten van uw hond, zodat u deze bij het showen kunt benadrukken. Kom zelfverzekerder over. Geloof in uw hond. Voor meer informatie:

024 - 301 000 4 / info@ansangels.nl

© Copyright and design by An's Angels
Foto's, video's en illustraties op de website mogen niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
You may not distribute, exchange, modify, sell, or transmit anything you copy from this Site, including text, images, photo's, and video, for any business, commercial, or public purpose.