De speciale website voor mobiele telefoons Find us on Facebook Follow An's Angels via Twitter

Skype An's Angels

de Android An's Angels App Webcam

Mobile version

Facebook
Twitter
Skype

Android App

Webcam

Contact ons voor onze nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt worden gehouden

Te koop "Skyler"- teef - 14 maanden

Wij gaan voor onze Sky rondkijken naar een leuk baasje. Wij hadden haar zelf aangehouden maar door haar kleine formaat blijkt ze niet geschikt voor de fok. Ze is 14 maanden jong.

Sky is erg speels en wil graag speeltjes apporteren of andere leuke dingen ondernemen. Ze is een vrolijke actieve dame die eerst de kat uit de boom kijkt.

Ze is in een roedel opgegroeid dus een ander klein hondje zou leuk zijn maar het is geen must. Ze kan i.v.m. haar mini formaat niet bij grote honden en bij hele kleine kinderen.

Onze hondjes zijn gewend aan gezelligheid en wij willen voor hen geen leven in eenzaamheid, dus wij plaatsen ze niet bij mensen die fulltime werken en eigenlijk geen tijd hebben voor een hondje.

Mocht u meer willen weten over Sky dan staan we u graag te woord. Tevens vinden wij het fijn als u zichzelf een beetje kunt voorstellen. Op louter prijsaanvragen zullen wij niet reageren.

We willen weten met wie wij te doen hebben en waar later eventueel een hondje van ons terecht gaat komen.

Bij interresse kunt u mij benaderen via 00 31 (0)24 - 3010004

Bij interresse kunt u mij benaderen via 00 31 (0)24 - 3010004


Een Chihuahuapup bij An's Angels kopen? Lees hier de ervaringen van eerdere pupkopers en hoe zij het hebben ervaren.
© Copyright and design by An's Angels
Foto's, video's en illustraties op de website mogen niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
You may not distribute, exchange, modify, sell, or transmit anything you copy from this Site, including text, images, photo's, and video, for any business, commercial, or public purpose.

myspace hit counter

web analytics