De speciale website voor mobiele telefoons Find us on Facebook Follow An's Angels via Twitter

Skype An's Angels

de Android An's Angels App Webcam

Mobile version

Facebook
Twitter
Skype

Android App

Webcam

Contact ons voor onze nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt worden gehouden

Te koop "Dusty"- een ondernemende playboy
Deze mooie langharige reu is afkomstig van onze Amerikaanse kampioen Sweet Soul.

Hij is een ondernemende actieve en zelfstandige deugniet, afkomstig van Patella vrije ouders. Maar kan ook een charmeur zijn bij de andere honden.

Knuffelen is uiteraard geen probleem, maar spelen tussendoor vindt hij ook belangrijk. Dusty is prima op gewicht en daardoor ready-to-go.

Maak door middel van deze korte video kennis met Dusty. Hij is 4 maanden oud en zijn ouders zijn patellavrij getest. Uiteraard is hij ontwormd, ingeent, heeft een eigen DNA rapport, paspoort en FCI stamboom. Als u serieuze interresse heeft kunt u ons benaderen.


Bij interresse kunt u mij benaderen via 00 31 (0)24 - 3010004


Wij krijgen regelmatig de vraag/opmerking over een Chihuahua reu:
Een vrouwtje Chihuahua is liever dan een mannetje
Dat is een vooroordeel. Het ligt namelijk aan het karakter van het beestje en hoe u er natuurlijk mee om gaat. We hebben hier ook echte knuffelheren die regelmatig langskomen om even aandacht te krijgen.
Een reu tilt altijd in huis zijn poot op
Als een reu een loopse teef in huis ruikt, ja dan is die kans wel groter. Bij eén reu, of zelfs meerdere mannetjes bij elkaar, moet u dit gewoon afleren en hem buiten zetten om zijn behoefte te laten doen. Dus gewoon opvoeden zoals bij ieder andere hond. Wist u dat teefjes die loops zijn ook in huis kunnen markeren op plekjes die u niet wilt?
Een Chihuahuapup bij An's Angels kopen? Lees hier de ervaringen van eerdere pupkopers en hoe zij het hebben ervaren.
© Copyright and design by An's Angels
Foto's, video's en illustraties op de website mogen niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
You may not distribute, exchange, modify, sell, or transmit anything you copy from this Site, including text, images, photo's, and video, for any business, commercial, or public purpose.

myspace hit counter

web analytics