De speciale website voor mobiele telefoons Find us on Facebook Follow An's Angels via Twitter

Skype An's Angels

de Android An's Angels App Webcam

Mobile version

Facebook
Twitter
Skype

Android App

Webcam

Lees hier hoe onze pup kopers het hebben ervaren...
Deze verhaaltjes zijn vrijwillig ingestuurd.
Wij bedanken alle kopers die dit zo leuk hebben gedaan!

Al enkele jaren ken ik An en haar hondjes en we hebben altijd even contact als er nieuwe pupjes zijn of als de hondjes een geweldige show hebben gelopen.

Ook nu weer. Er waren 9 mooie pupjes, welke bijna allemaal al snel een nieuw thuis hadden gevonden. Bij sommige duurde het wat langer eer ze een nieuw thuis hadden gevonden. Ik zei weleens hoe kan het toch dat zulke mooie hondjes bij een goede fokker zo lang op een nieuw baasje moeten wachten. Vooral omdat ik weet dat ze uit een mooi nest bij een zeer goede fokker komen die alles voor de hondjes doet.

Maar de pupjes gaan niet zomaar naar een nieuw baasje.

Er wordt goed gekeken of het pupje bij het nieuwe baasje past, anders gaat het niet door. En zo kwam het dat er een kleinere bescheiden lieve jongeman ook nog een nieuw thuis zocht. Hij is kleiner dan de ander pupjes en An wou hem niet plaatsen bij een gezin met kleine kinderen.

Aangezien wij ook een kleinere chihuahua hebben vroeg An of hij misschien bij ons zou mogen wonen ook omdat wij al bekend zijn met een kleinere chihuahua.

Niet echt op zoek en dan zomaar een schatje erbij.

An en Corré dank jullie wel voor het vertrouwen in ons.

Wij zijn super blij met Boy.

Ook samen met de andere hondjes gaat het super.

Marja en Stephen, juni 2017.


Toen ik Sunset Boulevard op de website van An zag, was ik op slag verliefd. 'Dat is mijn hondje' riep ik meteen naar mijn vriend. Ik had net mijn chihuahua van 15 verloren en was wat "therapeutisch" aan het browsen online. Het was erg snel, maar juist het vooruitzicht naar een nieuwe pup hielp mij mijn verdriet te verwerken.

Ik belde An en in een fijn informatief gesprek vertelde zij mij dat er al een geïnteresseerde was voor Sunset, maar, er was nog niets zeker... Toen zij mij de volgende dag liet weten dat wij mochten komen kijken, hebben we meteen een afspraak gemaakt.

Op 28 december was het zover! Eenmaal aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door An, haar man en de prachtige roedel. Wat een mooie, sociale honden! De klik met Sunset was er ook meteen. Alles klopte gewoon.

Op 14 januari zijn we onze Sunny op gaan halen. Wij kregen van An een tas vol goodies en lekkers mee. Na uitgebreid afscheid te hebben genomen, zijn we aan de lange autorit naar huis begonnen, Sunny vond het wel spannend, maar heeft het prima gedaan. Vanaf de eerste dag gaat alles boven verwachting goed. Sunny liep hier kwispelend naar binnen en is sindsdien zelden niet aan het kwispelen. Hij is super sociaal, nieuwsgierig, vrolijk én leergierig. Hij is dol op bezoek en kan zelfs al apporteren

Ook de dierenarts was erg onder de indruk en complimenteerde An, ze had zelden zo'n sociale chihuahua gezien. Als er ooit een tweede Chi bijkomt, dan zal het ook zeker weer een angel van An worden.

An, heel erg bedankt voor dit hele knappe, lieve hondje, hij doet zijn naam eer aan en is een zonnetje in huis!

Michael & Joëlle, 13 februari 2017


We hebben 10 jaar een chihuahua gehad in ons gezin. Onze dochter Rosalia is opgegroeid met ons hondje, zij is nu 6 jaar. Helaas hebben wij op 18 december afscheid van onze Luca moeten nemen. Wat een verdriet! Al heel gauw wisten wij echt zeker dat wij als gezin niet compleet zijn, als er geen heerlijk kwispelende chihuahua om ons heen is.

Mijn man was er al snel uit toen we op de site van An twee reutjes te koop zagen. Na een aantal keer contact te hebben gehad met An, zijn we 21 december uitgenodigd om te komen kijken! De avond voordat we hadden afgesproken zei mijn man: “als er een klik is met ons en de pup dan noemen we hem Georgy!”

Toen we eenmaal bij An waren wisten wij gelijk, dit zit goed. Hoe liefdevol An en haar man voor de chihuahua 's zorgen, echt fantastisch. De klik was goed en ik vroeg gewoon aan An of de puppy Royal Highness ook een andere naam had en tot onze verbazing zei An: “ja we hebben hem George genoemd!!!”. Nou dit moest zo zijn hoor, Rosalia was ook helemaal blij en wilde niets liever dat we Georgy zouden kiezen en dat is ook gelukt!

We zijn nu 2 weken verder en we zijn zoooo gelukkig en blij met onze knappe Georgy , het gaat echt super goed en we zijn heel trots op onze kleine lieverd of liever gezegd zoals onze dochter zegt schatteboutje! Georgy groeit als kool en kwispelt er op los! Liefde voor altijd!

Fam. Hoencamp, 16 januari 2017


Mijn wens dat ik de tijd en de ruimte kreeg om een chihuahua in huis te nemen, is na jaren uitgekomen. Dus in plaats van voor spek en bonen rondkijken naar pups kon de zoektocht nu serieus beginnen. Alleen duurde die zoektocht niet lang, want al vrij snel kwam ik op de site van An’s Angels. Haar site gaf mij meteen een goede en mooie indruk over hoe liefdevol An met haar chihuahua's omgaat. Ook stond er een reutje van 12 weken te koop. Na een lang en goed gesprek mochten we langskomen.

Bij binnenkomst werden we omringd door de vele enthousiaste en lieve chihuahua's van An en haar man. We hebben daar een paar uur gepraat en geknuffeld. Het was voor mij meteen

duidelijk dat ik bij An mijn chihuahua wilde halen. De reu, toen nog Brutus genaamd, kwam na een tijdje bij mijn vriendin en ging heerlijk bij haar op schoot slapen. Ook zij was om.

Toen was het zover, we mochten Jamie (James) ophalen. Natuurlijk moest hij wennen en de eerste week kwam hij bijna zijn mandje niet uit. Maar wat een lieverd!!! Hij heeft geen één nacht gepiept en toen hij eenmaal gewend was, is alles wat hij wilde spelen en knuffelen. Ik kan hem overal mee naar toe nemen; mee uit eten, naar vrienden, ook kleine kinderen. Tegen iedereen is hij lief en speels. Ik heb Jamie gekregen toen hij 4 maanden oud was dus deze fantastische socialisatie van Jamie hebben we te danken aan An en haar gezin; hun opvoeding, socialisatie en liefde voor de hondjes hebben ons deze mooie en lieve vriend gegeven. Heel erg bedankt An!! Ons leven met Jamie is zo veel gezelliger!

PS: we hebben hem James (koosnaampje Jamie) genoemd, omdat hij zo ontzettend lief is dat we Brutus niet meer vonden passen.

Renate, 28 december 2016


Chihuahua's heb ik altijd al graag gewild. Daarom ben ik een tijdje geleden gaan zoeken naar vertrouwde, erkende fokkers. Ik vind het namelijk erg belangrijk om mijn hondje hiervandaan te halen!

Toen kwam ik op de site van An's Angels. De site wekte al enorm veel vertrouwen op. Ik zag de ontzettend mooie witte pups op de site staan. Meteen was ik verkocht!

Nergens anders heb ik zo mooie pups als bij An's Angels kunnen vinden. Heel lang was ik al aan het zoeken. Toen ben ik enthousiast gaan mailen en bellen! Gelukkig kwam er een reutje beschikbaar! Gelijk ben ik met mijn vriend gaan kijken.

Bij An voelde het gelijk goed! De Chihuahua's die zij heeft wonen allemaal in huis, ook de moeder! Ze zijn allemaal stuk voor stuk ontzettend lief, mooi en grappig! Toen wij de pup in het echt zagen waren we alweer helemaal om! Al snel hadden wij besloten dat wij hem wilden hebben! An heeft ons heel veel info verteld over de chihuahua en wij kunnen met al onze vragen bij haar terecht! Vooral de eerste weken is dit erg fijn geweest!

Het gaat met onze pup Coco heel erg goed! Hij is heel erg slim, lief, knap en grappig!

An vindt het heel belangrijk dat de pups naar een goud nestje gaan. Gelukkig zag An al snel dat wij dit Coco konden bieden! Bedankt hiervoor!

Kortom, ik zou nergens anders mijn hondje vandaan willen halen als bij An's Angels!

Groetjes van ons en een pootje van Coco.

Sriyati en & Alex, 31 augustus 2015


Onze grootste wens was al heel lang een chihuahua . Zo kwamen we op de site terecht van An's angels en zagen daar de foto 's en filmpjes van "onze " Clyde en waren op slag verliefd op hem . We zijn toen bij hen op bezoek gegaan om te kijken en werden toen enthousiast onthaalt door heel veel lieve chihuahua 's . Ik heb nog nooit iemand ontmoet die met zoveel liefde over de hondjes praat en wat wij super fijn vonden dat ze ons heel veel adviezen en tips heeft gegeven . Gelukkig vond ze ons geschikt en is ons gezin sinds 3 weken uitgebreid met Clyde . Hij is ook al dikke vrienden met onze kater Ozzy . We genieten iedere dag van hem . We zijn tot over onze oren verliefd op hem . Bedankt dat hij in ons huisje mag wonen.

Veel liefs Ralph en Veronic, 9 december 2014


Ongeveer ander half jaar terug is mijn droom in vervulling gegaan doordat An ons de kans gaf een mooi langhaar meisje met een geweldig lief karakter van haar over te mogen nemen, onze Angel. Ze heeft een plekje in ons hart verovert en we kunnen echt niet meer zonder haar Inmiddels is ze zelfs mama van onze Chica.

Toen we voor haar gingen kijken ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik een totaal verkeerd beeld had van hoe een korthaar eruit zag, ze heeft er geweldig knappe kanjers rondlopen en in stilte heb ik mezelf toen dan ook beloofd dat er ooit ook een korthaartje bij mag komen maar dan wel van An.

Dat die belofte aan mezelf zo snel uit zou komen had niemand verwacht … , An had een prachtig nestje van een teefje en reutje ,” Bonnie en Clyde “ geboren in Augustus waarvan mij de babyfotootjes niet ontgaan waren, wat een knappe pups , en weer gingen mijn gedachte, mocht ooit…….dan hoop ik dat er weer zo’n knapperds geboren worden bij haar…..Wat zijn ze mooiiii…

Tot ik zag dat het nestje te koop kwam …..het begon te kriebelen…zal ik vragen of Bonnie nog vrij is?? En jaaaa ze was er nog ! Na telefonisch contact zijn we vrijdags gaan kijken en ze was nog knapper dan op de foto’s, wat een lief klein prinsesje, helemaal verliefd! Na een leuk informatief gesprek zijn we met Bonnie terug gereisd naar Limburg. Onderweg heeft ze 2 minuutjes gepiept en is toen als een blok in slaap gevallen de rest van de rit.

Bonnie woont nu 3 weken bij ons en is goed gewend en alles, je merkt dat ze een goede basis heeft mee gekregen, prachtig open en lief karakter en ze herstelt zich meteen als ze van iets schrikt. Ze speelt samen met Angel en Chica, daagt onze poes Fay op de tijd uit en zelfs onze tsjechoslowaakse wolfhond Quinta vind ze niet meer eng. Ze loopt rond alsof de wereld van haar is, een geweldige stoere meid die weet wat ze wilt….ze laat zich de kaas niet van de boterham eten en zet Chica soms voor een raadsel, die altijd heeft gevonden dat zij het voor het zeggen had in alles. Dus voor Chica ook een goed leermoment dat er ook in een roedel grenzen zijn.

Ze vullen zich perfect aan . Ik ben heel happy met mijn olijke 3 en zit vaak zachtjes te lachen om hun capriolen ….Ze zitten allemaal in ons hart en we hopen nog heel lang te mogen genieten van onze hondenkindjes.

Lieve An en Corré , bedankt weer voor jullie vertrouwen in ons ! We houden contact!

Groetjes Fam. Koch, 7 december 2014


Wij waren op zoek naar 2 vriendjes voor onze 2 Chihuahuas. We kwamen op de site van An's Angels. Daar stonden White opal (nu Brutus) en Solid as a rock (nu Barry). Precies wat we zochten en ik was stiekem al een beetje verliefd.

Kort daarna een bezoek gebracht bij An en al haar Angels. Wauw! Heerlijk zoveel Chihiahua's bij elkaar! En natuurlijk hartstikke verliefd op Brutus en Barry.

Ze vonden ons gelukkig geschikte baasjes en we mochten ze meenemen naar onze mannen.

Het is van s'ochtens tot ze gaan slapen 1 dolle gezellige bedoeling met die 4 samen.

Super hondjes en een super goede ervaring bij An. Wij zijn helemaal happy!

Gr Roel en Kelly, 12 augustus 2014


Wij waren op zoek naar een maatje voor onze korthaar Chihuahua. De fokker van ons hondje ging langhaar Chihuahua's fokken, en wij wilden graag een korthaar teefje erbij. Dus begon de zoektocht naar een goede betrouwbare fokker, en om zeker te weten dat we niet met een broodfokker te maken kregen, gingen we kijken bij fokkers aangesloten bij de NCC. Na de lange lijst fokkers door heel Nederland bekeken te hebben, sprong de site van An's Angels er toch wel boven uit. Wat een prachtige site, zo up to date, heb uren genoten van alle filmpjes en foto's. En al die lieve hondjes geweldig. We wisten het zeker, ons nieuwe hondje wilden we van An's Angels.

Er waren op dat moment geen puppy's, maar heb een mail gestuurd naar An, dat als er weer puppy's zouden komen wij graag een kortharig teefje zouden willen. Kreeg direct een mail terug, dat begin 2014 weer pups verwacht werden,geweldig! ondertussen iedere dag de site bezocht, kon er geen genoeg van krijgen om naar die prachtige hondjes te kijken. We hadden regelmatig contact met An. En toen, op 12 maart kreeg ik een mail van An. Chanty was bevallen (11 maart) en er waren 4 teefjes. Wat was ik blij, nu nog afwachten of er een kortharig teefje bij zou zitten. Het was nog even spannend, maar na drie weken kwam het verlossende antwoord Gentle Heart is kortharig. Wat was ik blij! Het was stiekem ook een beetje het pupje waar ik helemaal weg van was. We hebben gelijk een afspraak gemaakt om te komen kijken. Wat een geweldig gastvrij ontvangst door An en haar man, en door al die geweldig prachtige hondjes, die ik al zo vaak op de filmpjes had bekeken, en nu in het echt mocht ontmoeten. Geweldig. We moesten nu nog 6 weken wachten, maar gelukkig waren er regelmatig nieuwe foto's en filmpjes op de site, of ik kreeg weer een leuke foto per mail, zo leuk! 23 mei was het eindelijk zover, we mochten Gentle Heart ophalen.We zijn eerst nog even langs de dierenarts gegaan voor een laatste check-up. Ons meisje was helemaal gezond! Nog even terug naar het gezellige huis van An en haar man, waar we heerlijk aan de koffie en taart gingen. Nog heel gezellig over de hondjes zitten kletsen en het papierwerk afgehandeld. Toen gingen we met ons meisje die nu de naam Romy heeft naar huis! Thuis wachtte de ontmoeting met onze oudere Chihuahua, geweldig om te zien. Romy voelde zich gelijk helemaal thuis, wat een lief meisje, we zijn helemaal dol op haar, ze doet het echt geweldig. Ze is nu twee weken bij ons, en al helemaal thuis. Dankzij de goede zorg, aandacht, en liefde van An en natuurlijk haar gezin, in de belangrijke periode van haar leven, hebben wij een prachtig mooi, lief en gezond meisje. An en gezin, heel hartelijk bedankt voor jullie warme ontvangst, telefoontjes, mails, foto' en ons prachtige hondje Romy. We zullen heel goed voor haar zorgen! We houden zeker contact!

Lieve groetjes Barry en Ellen, en de kinderen - 4 juni 2014


Jack&Jones - Sinds enkele weken zijn we in het bezit van onze twee kleine vrienden Jack (Union Jack) en Jones (Austin Mini). Jack was er als eerste en is nu enkele maanden bij ons en we zijn apetrots op ons ventje. We wisten dat we voor Jack nog een speelmaatje wilde hebben en kwamen hiervoor terug bij Ansangels. Omdat Jack tijdens onze vakantie bij An mocht logeren, konden we beide heren tegelijk ophalen na onze vakantie. Dit was een groot voordeel omdat Jones al gewend was aan Jack, wat het vertrek voor hem wat makkelijker maakte. Jones was op het moment dat we Jack kregen nog niet geboren. Jones hebben we nu enkele weken bij ons. Het ventje is nu 16 weken en huppelt vrolijk achter Jack aan.

Beide heren zijn erg levenslustig en houden van rennen en ravotten, daarna vallen ze tegen elkaar in slaap. Vertederend is het om beide heren uitgeteld te zien slapen in hun mandje. Jack&Jones leren snel en mogen overal mee naar toe. Ze vinden het prachtig om mee te gaan en rond te kijken in de grote wereld. Ze zijn erg aanhankelijk en willen wanneer we weer thuis zijn het liefst op schoot liggen en gekroeld worden. Regelmatig houden we Anangels op de hoogte van beide heren. Ze blijft graag op de hoogte hoe het met haar jongens gaat. Wij zijn blij dat we bij Anangels terecht zijn gekomen. En twee mooie en gezonde chihuahua's hebben kunnen kopen. Waar we elke dag met volle teugen van kunnen genieten!

Stefan en Mirian - 8 oktober 2013


Gio - Onze Gio (voorheen Bugatti) hebben we op 30 augustus 2013 opgehaald bij An's Angels. Dit was een dag waar we ontzettend naar uit gekeken hadden. Via de website van An's Angels, die we gevonden hadden via de Nederlandse Chihuahua Vereniging, zijn we terecht gekomen bij Gio. We zagen zijn foto en waren opslag verliefd. Na te hebben gebeld met An bleek dat we de 1ste waren die belden en dus ook de 1ste optie hadden. Wat waren we toen al blij terwijl we Gio nog niet eens hadden gezien. We zijn 2 keer langs geweest in het gezellige en diervriendelijke huis bij An en haar man. We werden bedolven door alle Chihuahua's met likjes en knuffels . Dit gaf ons een hele goede indruk van de sfeer waar de puppy's van An opgroeien en natuurlijk ook onze Gio.

Op 30 augustus was het dan zo ver. Gio ging met ons mee naar huis. Het was even spannend hoe de andere honden (2 Berner Sennen) en de kat (een Main Coon) zouden reageren op Gio en Gio op hen. Maar wat we verwachtten het ging allemaal heel goed. Ze zijn nu dikke vrienden.In de maand tijd (wat al veel langer lijkt) dat Gio een belangrijk onderdeel is van ons gezin heeft hij al veel gedaan. We proberen hem overal mee naar toe te nemen zodat hij goed socialiseert. En dat lukt heel goed. Of hij nu in de voetbalkantine, op een verjaardag met veel kinderen, op het strand, in de auto, op kantoor, in het bos, in de tuin etc. is, hij voelt zich overal veilig en is heel lief voor iedereen. Dit heeft zeker te maken met de goede fokker en haar socialisatie van puppy's. Waar we ook zo van genieten is het heerlijke knuffelen met Gio. Wat vindt hij het heerlijk om ontspannen bij je te liggen, hoe warmer de plekjes hoe beter hij het naar zijn zin heeft. Gio is dus niet meer weg te denken uit ons gezin. We hebben heel veel plezier van hem en we hopen hij ook van ons. We willen An en haar man bedanken voor de goede zorgen in de eerste weken van Gio zijn leven. Door jullie toewijding en liefde voor Gio heeft hij in zijn eerste levenservaring een mooie basis mee gekregen.

Groet,

Familie de Vries - 30 september 2013


Isis - Al een tijdje speelden we met het idee om een hond aan ons gezin toe te voegen. Na een tijd van goed oriënteren kwamen we uit bij een Chihuahua. Die kan makkelijk mee als we ergens heen gaan, zijn erg op mensen gericht en nog belangrijker: Dit soort hond konden we het leven geven dat de hond nodig heeft. Ik kan door een ziekte niet ver lopen dus 4 keer per dag een een fikse wandeling zit er niet in en dat bleek ook niet nodig bij een Chi. Ook ben ik door mijn ziekte veel thuis. Perfect match dus!

Okee, nu op zoek naar een fokker....we zagen door de bomen het bos niet meer, zoveel fokkers!

Via de Nederlandse chihuahua vereniging zijn we simpelweg de lijst met aangesloten fokkers afgegaan. Nederlandse chihuahua vereniging zijn we simpelweg de lijst met aangesloten fokkers afgegaan. Toen ik An haar site kwam viel het mij op dat hij netjes up to date was en dat er veel manieren waren om contact te zoeken, dat sprak mij aan. Ook werden we meteen verliefd op de hondjes die te zien waren op de foto's. Ik wilde graag een blonde kortharige chi en toevallig had An een nestje en was ze op zoek naar lieve baasjes voor 2 pupjes. Er was zelfs een meisje bij! Beter werd het niet dacht ik dus ik heb meteen gemaild.

Ik heb haar verteld over ons gezin, we hebben 2 dochters van bijna 4 en 2,5 jaar. Ik had op internet gelezen dat veel fokkers hun hondjes liever niet naar een gezin zien gaan met heel jonge kinderen. Ik hield rekening met wat kritische vragen over hoe onze kinderen met een hondje om zouden gaan, Een golden retriever pup kan nu eenmaal wat meer hebben dan een chihuahua pup natuurlijk. Na het eerste mail contact hebben we met elkaar gesproken aan de telefoon en we zijn een paar dagen later meteen op bezoek gegaan om te kijken of er een klik was. De kinderen hebben we meegenomen. Na de nodige hygiëne maatregelen konden we naar binnen. De meisjes reageerden zoals ik verwachtte, nieuwsgierig maar afwachtend en kalm. De roedel van An reageerde ook zoals ik verwachtte, luid, nieuwsgierig en enthousiast! Wat was het leuk om zoveel kleine hondjes bij elkaar te zien! En dan heb ik het over de volwassen dieren!

We waren onder de indruk van de volwassen honden, zo vriendelijk en gebalanceerd. We genoten van al dat geknuffel van al die leuke hondjes. De pupjes hebben we van een afstandje bekeken en het pupje waar het ons om te doen was hebben we eventjes geaaid. Voor ons lag de nadruk vooral op de volwassen honden want daar aan zie je hoe de fokker haar dieren behandeld en hoe je pup groot zal worden. An, en vooral haar honden, hadden een zeer goede indruk op ons gemaakt, nu nog even horen of dat wederzijds was....Gelukkig was dat het geval. De volgende dag hebben we besloten het hondje te nemen, het moest gewoon zo zijn dat precies dit hondje vrij was toen wij gingen zoeken.

De aftel kalender werd gemaakt zodat ze meisjes goed konden zien hoe lang het nog zou duren voor Isis kwam.

Toen het zo ver was konden we ons geluk niet op met dat kleine hondje in de reiskoffer. An nam afscheid van Isis, het eerste hondje dat het nest verliet, met tranen in haar ogen. Ze vertelde wat we konden verwachten de komende dagen en we hielden contact over hoe het ging met Isis.

Nog dezelfde dag waren Isis en onze oudste dochter de beste vriendjes, Isis sliep op haar schoot alsof het de normaalste zaak van de wereld was en dat was dat.

We zijn nu een aantal maanden verder en we zijn nog elke dag blij met onze blonde godin. Ze is vreselijk lief met de meisjes en het is erg leuk ze samen bezig te zien. Natuurlijk zijn er een paar barbies gesneuveld maar ondertussen weten de meisjes dat ze hun barbies met hun leven dienen te bewaken ;-)

Isis is een heerlijke ondeugende drama queen waar we vaak hard om moeten lachen, ze geniet duidelijk van ons drukke gezinsleven en stort zich in elk avontuur dat we met haar aan gaan.

Vooral op jonge kinderen is Isis heel gek, van vreemde mensen moet ze niks hebben maar als ze een kindje hebben, maakt ze daar meteen contact mee.

Isis heeft een geweldige start gehad in haar leven, dat merk je aan alles, en dankzij die goede start konden wij de draad met haar goed oppakken en hebben we een vrolijke, gezonde en liefdevolle hond.

Familie Zadelhoff - 30 juli 2013


Enige tijd geleden vertelde mijn vriendin Inge mij haar wens om op zoek te gaan naar een perfect chi teefje voor de show.

Aangezien Inge al heel wat ervaring heeft met chihuahua kes wou ze een breeder vinden die op alle gebied aan de perfecte filosofie omtrent breeding voldeed. Iemand die verbetering van het ras prioritair stelt samen met een huiselijke opvoeding.

Het werd een lange zoektocht en heel wat research er rond. Op een dag vertelde Inge mij dat ze waarschijnlijk iemand in Nederland gevonden had. Ik was zo benieuwd en ging direct mee googlen. Mijn gevoel zat ook direct zo goed en Inge besloot om contact te nemen met An s Angels.

Het werd een hartelijk onthaal en er was een prachtnestje geboren ! Het chi meisje kreeg van An de naam "Joy" en het werd het begin van een liefdevol contact...

We reden naar Nederland op 19 juni en werden onthaald door een enthousiaste dame en haar man. Alles in huis stond in het teken van de hondjes...perfecte hygiene met een kommetje desinfectie voor de schoentjes aan de voordeur,handgel voor het binnengaan en dan veel liefde voor haar schatjes.

De klik met Joy was er meteen voor Inge en de vreugdetraantjes kwamen ....... Dit prachtmeisje zou de naam "Ivy" krijgen. Na heerlijke taart en koffie reed Inge mee huiswaarts. Ze was zo gelukkig en keek al uit naar Ivy s thuiskomst.

Op 7 juli zijn we Ivy gaan halen. Alle vaccinaties, ontwormingen en documenten waren in orde en een professionele begeleiding voor de dagen erna werd besproken.

En sedertdien is het meisje al enkele weekjes thuis en het is een prachtpupje dat geen enkel aanpassingsprobleem heeft gekend en in volle gezondheid van haar nieuwe thuis kan genieten. En An heeft nog steeds contact met Inge voor de follow up van Ivy.

Een grote pluim voor jou,An...echt waar ...op alle gebied, zelfs voor support van andere zaken omtrent de chihuahua kes van Inge.

Je hebt een gouden hart voor jouw medemens en de chi kes! Dit moest ik even aan jou kwijt omdat je mijn vriendin -soulmate zo gelukkig hebt gemaakt!

En Inge wil nog 1 dingetje toevoegen speciaal voor jou: "Ik draag je als "mens"voor altijd in mijn hart,lieve An en Ivy brengt zoveel vreugde in mijn leven!".

Dankjewel, thanks...van ons beiden.

Inge en Christine - 22 juli 2013


We zijn enige tijd op zoek geweest naar een maatje voor onze chihuahua en hebben onze nieuwe vriend Jack gevonden bij Ansangels. Jack is 6 maanden oud en past prima in ons gezinnetje. We zijn prettig ontvangen bij An en hebben uren over alle honden gesproken. Voor ons voelde het prettig dat Jack uit een goede omgeving komt. An is super trots op haar angels en wil goede nieuwe baasjes voor haar hondjes. We hebben Jack pas meegekregen nadat we een uitvoerige overdracht hebben gekregen zodat er niets mis kon gaan. Wij hebben plechtig beloofd net zo goed voor Jack te zorgen zoals An en haar man doen. Jack heeft bij ons al een beetje zijn nieuwe thuis gevonden.

Eenmaal in ons armen gesloten zijn we meteen gehecht aan onze Jack. Wat een lief hondje waar je wel van moet houden. Hij maakt en goede gezonde indruk en heeft altijd behoefte aan aandacht en een potje knuffelen. Wij zijn An en haar man dankbaar dat wij Jack in onze familie hebben mogen opnemen. Wij zullen goed voor hem zorgen! Anangels is echte een aanrader voor mensen die een chihuahua willen aanschaffen als vriendje en maatje voor lange tijd. Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop we kennis hebben mogen maken met mensen die daadwerkelijk houden van hun angels.

Stefan en Mirian - 24 juni 2013


Al een aantal jaren droom ik van een eigen kenneltje met enorm veel chihuahua’s die lekker bij ons in huis leven….Heerlijke spontane chi’s die vrolijke door het huis ravotten… Na tegenslagen met de aanschaf van Chihuahua’s wilde ik mijn droom nog steeds niet opgegeven…alleen wil ik alles perfect en verantwoord doen …ik bleef dus zoeken op internet …..tot ik An’s site tegen kwam….wauw een schitterende en duidelijke site met vele foto’s en filmpjes van haar mooie roedel en nakomelingen….het filmpje van een keizersnee heb ik vol bewondering zitten kijken ,daar ben ik nog steeds van onder de indruk….natuurlijk ben ik meteen gaan mailen voor informatie over het nestje dat ze nu heeft en heb mijn verhaal een beetje uitgelegd.

Na telefonisch contact nam het een compleet andere wending, waarschijnlijk had ze nog een lief teefje van 15 maanden alleen moest er wel een klik zijn anders mocht ze niet weg, heel begrijpelijk en dat gaf ook een heel goed gevoel dat ze ten alle tijden de hondjes voorop zet…..superrrrr!! Met heel veel kriebels in de buik reisden we af naar Oosterhout….zou het klikken? Zouden we zonder Chihuahua terug reizen? Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet door An en haar man en eenmaal op de bank gevestigd werden we door vele chi’s overspoelt met knuffels en kusjes hahaha wat een lieverds allemaal….zo vrolijk en spontaan , ook de Chihuahua waar we voor kwamen kijken zat al snel bij onze dochter op schoot te knuffelen en viel relax in slaap ….Yessssss de klik was er …..het zat goed en wat is ze mooi!!! Na een leuk en informatief gesprek en duidelijk op het hart gedrukt dat we zeker contact houden zijn we toen met onze Angel terug gereisd naar haar nieuwe huisje. Thuis aangekomen werd ze begroet door onze andere chi’s en Jack russel…het ging prima , even af tasten maar snel werd ze geaccepteerd….nu twee weken later is Angel heel goed gewend aan ons en speelt ze heerlijk wild met de andere ,het is een super meid met een geweldig open en lief karakter die we voor geen goud meer kunnen missen ,An we zijn en blijven je elke dag dankbaar dat je ons dit Engeltje hebt toe vertrouwd!!

Groetjes Fam Koch - 27 april 2013


Onze Chihuahua, Gina, maakt nu zo’n vier maanden deel uit van ons gezin. Voor Angeles en mij was het de eerste keer dat we een hondje gingen ophalen en er was dus, naast enthousiasme, een gezonde “spanning” op de dag dat we Gina in Oosterhout gingen ophalen. Het was vooral spannend omdat we in onze gedachten een beeld hadden gemaakt van hoe het zou zijn met ons drietjes, maar de praktijk snel zou gaan uitwijzen hoe romantisch ons beeld was geweest…. Ons oog was al vanaf het eerste begin gevallen op de zoete, donker getinte en rustige Gina met haar mooie tekening. We hebben het nest 4 keer bezocht en steeds werden we bevestigd dat Gina de pup was die bij ons zou passen.

Soms vonden we bevestiging in de meest discutabele feiten. Gina kwam bij één van de bezoekjes bijvoorbeeld niet spontaan naar ons toe, maar, zo vonden we, ze hield zich wel op in onze nabijheid…! Tot op de dag van vandaag zijn we blij dat Gina aan ons is toevertrouwd. Mede door de professionele toewijding van An is Gina is een gezonde schat van een hond en geeft zij ons een hoop plezier en warmte. We genieten van haar expressieve mimiek, haar grappige – soms parmantige en soms stoere – maniertjes en slimheid! We noemen haar wel eens gekscherend het “baronesje”.

We moedigen iedereen met liefde voor en interesse in Chihuahua’s van harte aan om kennis te maken met de Angels van An. An heeft ons met passie wegwijs gemaakt in de wereld van de Chihuahua’s en ons goed geholpen om een weloverwogen besluit te nemen. Daarbij is het altijd weer prettig om te weten dat Gina op het moment dat ze het ouderlijk huis verliet al een prima leventje achter de rug had!

Guido & Angeles - 17 februari 2013


Ik wilde al lang een chihuahua, en volgde An al een poosje, omdat de manier waarmee zij met de hondjes omgaat mij wel aansprak. Nadat onze retriever 1 jaar geworden was, heb ik contact gezocht om in aanmerking te komen voor een pup. Ze verwachtte een nestje en ze wilde kennis maken, om te kijken of het klikte. Nou dat was geen probleem, haar hondjes waren ook enthousiast naar ons toe. Na ons 2de bezoekje was het dan eindelijk zover dat we Happy (Cocos Browny) mochten ophalen. Samen zijn we naar de dierenarts geweest, en ze werd helemaal goed gekeurd. Na alle papieren bij haar thuis getekend te hebben, en een mooi boek waar alles instaat en voer en speeltjes voor de eerste tijd, ging ze mee in haar mandje, voor de eerste autorit. Dit heeft ze perfect doorstaan.

Thuis wacht onze Golden Retriever Tessa en de eerste ontmoeting verloopt vlekkeloos, Tessa vindt haar aardig, want ze staat met haar staart te kwispelen en Happy likt haar. De eerste nacht heeft ze 1 x gepiept, maar daarna hebben we haar niet meer gehoord. Ze was al snel aan ons gewend. Ook zoekt ze steeds een plekje bij Otto op schoot, dat is wel grappig, zo’n klein hondje bij zo’n grote man op schoot.

We doen heel voorzichtig met haar want ze is nog zo klein en Tessa is zo groot, maar iedere dag gaat het beter, en nu is het zo dat Happy het speelgoed van Tessa afpakt en als een speer door het huis rent, want ze weet dat Tessa haar toch niet kan pakken.

Ze is helemaal niet bang van Tessa, en het lijkt wel alsof Tessa haar als een eigen pup ziet, zo voorzichtig is ze met haar.

Ze heeft nog geen een keer gepiept. het eten gaat ook heel goed, en ze groeit als kool, en staat al aardig hoog op de pootjes.

Ook is ze al een paar keer mee naar buiten geweest, en dat vindt ze ook prachtig, als ze in mijn jas zit, want ze kan natuurlijk niet de hele ronde lopen die Tessa loopt, zit ze te piepen, ik wil ook lopen. Als ze loopt houdt ze mijn voeten heel goed in de gaten, en volgt keurig.

Volgens mij gaan we heel veel genieten van onze beide honden en willen jullie nog bedanken voor de leuke ontvangsten en goede verzorging van onze Happy.

Hartelijke groeten

Otto en Bernadette - 10 november 2012


Hallo allemaal, wij: Kevin en Lisanne, hebben cookie (ook wel badar) in huis. Cookie is echt een leuke chiwawa, je kan er leuk mee spelen. Altijd als we op de grond gaan zitten komt hij op schoot zitten, en als je je gezicht dichtbij Cookie houdt gaan hij je gezicht likken. Volgens mij voelt hij zich echt thuis bij ons. Altijd wilt hij alle speeltjes in zijn mand hebben om mee te spelen. Hij krijgt 4 keer per dag eten, hij lust alle brokjes. Altijd is hij vrolijk. Ook is het een mooie hond met die bruine vlekken en de oren.Als we hem uitlaten en we rennen gaan zijn oren helemaal naar binnen. In het donker moeten we altijd een zaklamp meenemem, want anders kunnen we zijn drolletje niet vinden.

Toen kinderen uit de klas Cookie zagen vonden ze hem echt schattig, maar toen was hij nog wel een beetje bang, hij ging toen bij mijn benen zitten.

Wij hebben Cookie van Ans Angles. An zorgt goed voor alle hondjes. Eerst moesten we door de keuringscommisie, daarna gingen we langzamerhand steeds vaker bij Cookie kijken, zodat hij aan ons kon wennen. Binnenkort gaan we op ringtraining bij An's Angels.

Kevin (10) en Lisanne (6) - 10 november 2012


Na al bijna een jaar eigenaar te zijn van Cash, een mooie tricolor Chihuahua (reutje) ook afkomstig van An, hebben we een tijdje geleden de knoop doorgehakt om voor nog een hondje te gaan. Cash deed het prima in z'n eentje maar toch vonden wij dat er iets ontbrak, zowel voor hem als voor onszelf. Het leek ons erg leuk om twee van die kleine vrolijke beestjes samen te zien spelen en genieten van elkaars gezelschap. Al gauw waren we op de hoogte dat er eind juli weer een nestje zou worden geboren. En of het zo moest zijn zouden het ook langharige chihuahua's worden, dat wilden we ook heel graag want Cash is kortharig en het leek ons erg leuk om twee heel verschillende chihuahua's te hebben.

Natuurlijk was het ook even afwachten welke geslachten er geboren zouden worden want wij wilden heel graag een teefje dit keer. Dat was dus nog best wel spannend. Al gauw wisten we dat het in ieder geval 6 pups zouden worden, dus we hoopte vanaf dat moment dat er meerdere teefjes bij zouden zitten.

In de tussentijd zou Cash nog even gaan logeren bij An voor onze vakantie ( dat hadden we afgesproken toen we hem kochten, onze vakantie was al geboekt) en juist op dat moment was de moederhond Dotty uitgerekend. Het zou dus nog heel spannend worden of wij het nog zouden meemaken dat de pups al geboren zouden zijn of misschien pas als we weg waren. Gelukkig kregen we drie dagen voordat we op vakantie zouden gaan een berichtje dat Dotty was bevallen. Van maar liefst vier teefjes en 2 reutjes! Er zat dus zeker een teefje voor ons bij want An wilde er zelf ook één houden.

Toen we Cash kwamen brengen konden we de hondjes nog niet zien want Dotty lag rustig boven met haar pups, wel zagen we ze op de camera en later éénmaal weer terug van vakantie zouden we ze nog regelmatig zien op de webcam. Dat was een heel leuke en spannende tijd, want eigenlijk waren alle teefjes heel erg leuk. Vanaf een week of vier hadden we onze eerste afspraak om de pups in het echt te komen zien. Dat was geweldig maar ze waren nog zo klein en nog niet echt heel speels, vooral gauw moe weer, en het was nog steeds heel moeilijk om een soort van keus te maken, dat hoefde gelukkig ook nog niet. Tussendoor maakte de man van An ook steeds leuke filmpjes van de hondjes en kregen we een steeds betere indruk van de karaktertjes van de hondjes.

Ongeveer 3 weken later zijn weer een keer gaan kijken en langzaamaan begonnen we toch de indruk te krijgen dat we voor een heel blond hondje zouden kiezen. Alleen nog de vraag welke??? Weer zo'n moeilijke keus want ze waren alle drie superleuk en mooi. We hadden in eerste instantie een lichte voorkeur voor Vanilla Muffin maar na even gespeeld met de pups te hebben en een beetje gekeken naar hen gedrag, vonden we Muffin toch een beetje ondeugender en wat wilder dan de rest. ( kan ook heel leuk zijn ). We waren met ons hele gezin op bezoek en toen mijn zoon en ik boven de bench hingen waar de pups rusten ging daar uitgerekend een blonde pup liggen genaamd Donought. Ze keek ons heel lief aan en ging op haar rugje liggen met haar roze blote buikje en toen gebeurde het eigenlijk " de klik ". We kriebelde haar op haar buikje en ze ging nog schattiger doen, ja toen smolten we helemaal. Ook vond ze het niet erg of eng om opgepakt te worden en bleef rustig zitten op schoot. Het was dus niet een heel druk hondje maar er zat genoeg pit in en ze speelde ook heel leuk met de pups samen. Het was wederom weer een gevoel maar het klopte gewoon. We spraken af dat als we de volgende keer kwamen we een definitieve keus zouden maken, maar eigenlijk had Donought al ons hart gestolen toen.

Twee weekjes later gingen we terug en zaten we nog één keer te midden van alle pups, die weer gegroeit waren en steeds vrijer werden in het spelen. We kregen toen een heel goed beeld van Donought en ze bevestigde wat we eigenlijk al die tijd al wisten....zij zou ons hondje worden. Eindelijk was het definitief en het was een supergevoel om nu te weten dat we Donought binnenkort mee naar huis zouden nemen. We hadden wel een andere naam voor haar bedacht, een naam die we al heel lang leuk vonden. Ze zou vanaf nu Loulou gaan heten!! We spraken met An af dat we haar het volgend weekend op zouden komen halen. Ze zou dan 11 weken zijn en aangezien ze prima op gewicht was en supergezond, was dat geen enkel probleem. We zouden alleen nog even teruggaan voor de laatste enting, twee weekjes later.

Nog een laatste weekje wachten dus en toen was het eindelijk zover; Zaterdagochtend was aangebroken en we konden Loulou gaan ophalen! Eenmaal bij An thuis ( even gezellig als altijd weer met alle lieve hondjes op de bank ) hebben we nog het contract door genomen en de zakelijke kant afgehandeld, en na de nodig informatie en nog gezellig even kletsen bij een kop koffie konden we dan eindelijk Loulou meenemen naar huis. Spannend!!! Hoe zou onze Cash reageren??? An had al verteld dat het waarschijnlijk geen probleem zou zijn, sowieso omdat Loulou een teefje is en Cash een reutje en dat gaat meestal goed, maar toch was het even afwachten want voor Cash zou het een hele nieuwe ervaring worden. Eenmaal thuis gekomen had ik Loulou op mijn schoot gezet en kwam Cash nieuwschierig kijken en ruiken. Hij werd er behoorlijk wild van en helemaal enthousiast. Hij likte haar helemaal af en uiteraard wilde hij meteen haar laten weten dat hij hier toch al veel langer woonde. Dus hij begon met haar te spelen maar wel op zo'n manier dat hij bepaalde hoe het zou gaan. In het begin piepte Loulou soms maar dat was vooral als een soort protest als het een beetje te ruig ging. Hij heeft haar nooit echt pijn gedaan maar voor zo'n klein pupje is het natuurlijk ook een hele nieuwe ervaring en dat is even wennen. Daarbij kenden wij natuurlijk het reutjes gedrag, en Cash is eigenlijk best een sul..een goedzak, maar Loulou bleek echt teefjes gedrag te vertonen. Drama maken als het haar niet aanstond, piepen en keffen dus, maar dat was ook wel weer heel aandoenlijk en grappig om te zien. Naarmate ze hier een paar daagjes was werd dat piepen dan ook stukken minder en het spelen werd veel gelijkwaardiger. Al heel gauw werden het echte maatjes en lagen ze heerlijk bij elkaar te slapen. Ze liggen dan ook samen in de bench als we even weg moeten en s'nachts slapen ze ook samen, en dat gaat supergoed.

Zowel voor Cash, ons, en uiteindelijk ook Loulou is het besluit om nog een hondje erbij te nemen heel erg goed geweest. Het valt reuze mee het extra werk wat je ervan hebt, okay je moet weer even door de puppie fase heen, wat minder goed slapen dus, zindelijk maken, goed opletten etc. Maar het is zó de moeite waard, vinden wij. Het genot om twee van die lieve hondjes samen te zien spelen, elkaar knuffelen en beschermen, en ook nog steeds lekker bij ons komen zitten, dat is gewoon niet te beschrijven...zó geweldig is dat. Ook voor Cash is dit heel goed geweest, hij was al een super leuk hondje maar hij is nu eigenlijk nog meer "hond" geworden. Op den duur bekijken we of we of Loulou of Cash laten "helpen" maar heel misschien als het allemaal meezit dan kiezen we er misschien wel voor om een nestje te krijgen van hen samen. Dit is echter nog toekomst muziek en eigenlijk ook bijzaak, want het gaat nu om Cash en Loulou...en voorlopig gewoon lekker genieten van die twee!!!!

Fam. Michels (19 oktober 2012)


Mijn vrouw en ik zijn veel aan het werk (eigen zaak), altijd druk en gaan graag 2x op vakantie naar Spanje met het vliegtuig. Dat ging altijd, want we hadden als huisdier alleen een parkiet die geheel tam was. Die brachten we gewoon even naar mijn moeder en je kon weg. Helaas overleed ons gevederde vriendje na 8 jaar en werd het saai stil in huis. Wat nu? Geen vogel meer, want die zit dan de hele dag alleen thuis als we aan het werk zijn. Een hond dan? Ruim 1,5 jaar lang hebben we erover gedaan om de beslissing te nemen of een hond zich wel prettig zou voelen bij ons. Immers, een hond in ons leven toelaten betekent een verbintenis voor gemiddeld 15-20 jaar en wij vinden dat je daar klaar voor moet zijn en er goed over hebben nagedacht.

Onze keus is uiteindelijk gevallen voor een Chihuahua en we wilden een reu. Waarom een Chihuahua ? Uit praktisch oogpunt. Ze zijn klein, zeer slim (je krijgt een echte hond en geen mode speeltje), en... ze kunnen mee in het vliegtuig in een tas als handbagage :)

Dan dan begint de lange zoektocht naar een goede fokker die het welzijn van het diertje hoog in het vaandel heeft staan. Ons oog viel op An’s Angels en wij kwamen steeds terug op haar website. Zij is een van de weinige die een duidelijke informatieve website heeft met heel veel filmpjes waarin te zien is hoe zij met haar hondjes bezig is. Het kennismakingsgesprek was in huiselijke sfeer en alle hondjes en puppys dartelden vrolijk rond. Het gesprek verliep heel erg plezier en we raakten maar niet uitgesproken. Aan het eind van de middag was voor ons de keus gemaakt, en we werden verliefd op een lief klein tricolor reutje met de naam Evening Glow geboren op 28-01-2012.

Dat An de zaken serieus neemt was direct duidelijk. Voor binnenkomst schoenen en handen ontsmetten en daarna pas naar binnen. Tevens werden veel vragen gesteld over onze leefstijl en in wat voor omgeving de hond terecht komt. Zomaar “even een puppy scoren” is er niet bij. An let goed op waar “haar Angels” naar toe gaan en dat is een zeer goede zaak !

Gelukkig mochten wij van An het puppie van onze keuze hebben. Voor ‘aflevering’ werd ons puppie nog wel zeer professineel door een gespecialiseerde dierenarts onderzocht en gekeurd. Alles was in orde. Evening Glow, is nu onze “Binky” en heeft bij ons een nieuw warm ‘nest’ gevonden. Door de vooraf goede zorgen en socialisatie van An en haar enorme liefde voor Chihuahua’s gaat het opvoeden van Binky veelal als vanzelfsprekend. Hij is nu een maand bij ons, nemen hem elke dag mee naar ons werk en hij gaat echt overal met ons mee. Binky is een lieve pup, af en toe wel een boefje, maar dat mag want hij is een stoer manneke. Het is ongelooflijk om mee te maken dat je plots zo iets liefs in huis hebt, de blik in die oogjes die je doet smelten. Wat is een echte Chihuahua een heerlijk schepseltje, zo klein maar wat een groot ego en, wat een energie, wat een intelligentie.

Lieve An, we zijn zo blij met Binky ! Bedankt

Pim en Renske, Rijswijk ZH (18 mei 2012)


Nog eentje dan...

"Als je er eenmaal eentje hebt, dan wil je er toch nog eentje bij….je bent verkocht als je aan een Chihuahua begint."

Op 23 oktober hebben we, mijn dochter en ik, na veel speurwerk op verschillende Chihuahua sites onze keuze gemaakt. “Als” er dan eentje bijkomt dan willen we graag een pupje bij een betrouwbare fokker vandaan en zo kwamen we uit bij “An’s Angels” We hebben heel veel filmpjes zitten bekijken op haar site en zagen dat An op een verantwoordelijke manier en met heel veel passie bezig is om “GOEDE” hondjes (getest op erfelijke gebreken) te fokken.

We hadden n.l. al eerder een Chihuahua aangeschaft van iemand met een “gelegenheidsnestje”, waar van alles aan mis bleek te zijn (o.a. Patella Luxatie), behalve het karakter! An fokt alleen met ouders die ( Patella 0.0) getest zijn, dit was voor ons toch wel heel belangrijk, gezien de nare ervaring die wij hebben gehad met ons eerste hondje die inmiddels twee keer is geopereerd aan beide knietjes, de stumper!
Op de filmpjes kan je zien dat de pupjes met heel veel liefde opgroeien, gewoon in huiselijke sfeer, met alle andere hondjes om hen heen, dat sprak ons allemaal wel aan en we hebben dus een mail gestuurd. We kregen al heel snel een mail terug, waarin gevraagd werd om een vragenlijst in te vullen, zodat ze een beter beeld zou krijgen van wat we zochten, en dat hebben we natuurlijk gedaan. Vanaf dat moment werden we op de hoogte gehouden van alle “nieuwtjes” waaronder ook puppynieuws.

Onze aandacht in de filmpjes werd steeds getrokken door één van de hondjes van An en dat was Minky , ik dacht als ”zij” nog een keertje pups krijgt dan zou ik daar graag een pupje van willen…….niet te weten dat dat al heel snel zou zijn en dat dit ook het laatste nestje was dat ze zou krijgen omdat ze daarna met “pensioen” ging .Tot onze grote verbazing lazen wij op 11 januari (in de nieuwsbrief) dat ook Minky eind januari was uitgerekend………dat bedoel ik met snel!!!

Het was dus nu of…….niet (van Minky), dus hebben we An op dat moment toch maar gelijk een mail gestuurd met de vraag of we a.u.b. in aanmerking konden komen voor een van de pups van Minky. Misschien wat vroeg, maar je kan maar iets graag willen toch? Ze vroeg of ze ons mocht bellen om dit verder te bespreken, en ook dat heeft ze toen ook gelijk gedaan.

Onze voorkeur ging uit naar een teefje, de vraag was of er dus een teefje voor ons bij zou zitten omdat An zelf een teefje uit dit nestje wilde aanhouden en de eigenaar van de dekreu ook….kleine kans dus dat er drie teefjes in zouden zitten……maar ik dacht: “je weet maar nooit!”

Op 28 januari was het dan zover, Minky was bevallen van 4 pups, 3 teefjes en een reutje..…..zou het dan toch gaan lukken? Al heel snel verschenen de foto’s van de pups op de site en begon bij ons de voorpret en natuurlijk  de vraag : of er een voor ons bij zou zitten en zo ja welke?

Toen ze 4 weken oud waren zijn we voor het eerst gaan kijken, we zijn heel warm ontvangen en merkte al heel snel dat niet alleen An maar ook haar man , vol liefde spraken over het wel en wee van de hondjes, een echt team dus. Wat de pups betreft, 4 van die kleine schattige hoopjes met van die kleine kraaloogjes, een heel mooi nestje die zo tevreden bij moeders lagen……. en je raad het al we waren “verkocht”. Het maakte op dat moment niet uit voor ons welk pupje het zou gaan worden, ze waren allemaal schattig! Bij het tweede bezoek waren de pupjes wat actiever en vonden we één hondje toch wel “ERG” leuk en hadden we dus wel voorkeur, nu maar duimen….

Op 29 maart kregen we het goede nieuws, Midnight storm (waar onze voorkeur naar uitging) wordt Jullie hondje, mijn dochter en ik waren hier heel erg blij mee!!!

Na nog een bezoekje tussendoor, hebben we de datum afgesproken om onze Knofje (zo gaat ze bij ons heten) op te halen.

Eindelijk was het dan zover, na een bezoekje aan de dierenarts (voor de klinische keuring i.v.m. de overdracht) en een gesprek met An en haar echtgenoot met informatie over gezondheid, voeding stamboom en andere weetjes, mocht ze dan mee naar huis met een tasje met de bijbehorende papieren wat voer en een nestknuffel. An nam nog even afscheid van “haar”pup, met wat tranen in haar ogen gaf ze haar in onze handen en ik nam Knofje over met de belofte dat we goed voor haar zouden gaan zorgen.

Bij ons thuis aangekomen , voelde ze zich al heel snel op haar gemak, ik denk ook vanwege onze andere Chihuahua, want daar liep ze dapper rond te stappen alsof ze hier al eerder geweest was. Nog geen 10 minuten later was ze al aan het spelen met de andere Chihuahua, zo schattig en vanaf dat moment is het alleen nog maar gezelliger geworden, wat een leuke hond(je) echt super!

We hebben het erg getroffen, een heel lief hondje met een heel vrolijk en spontaan karakter, dat precies weet wat ze wil.

Het is ons nieuwe “ZONNETJE”in huis!!!

An en Corré, heel erg bedankt voor het ontzettend leuke, lieve, spontane, vrolijke hondje en nog heel veel Chihuahua plezier toegewenst voor de toekomst., ga zo door!

Groetjes,

Petra en Familie (11 mei 2012)


Al Jarenlang hadden we 3 Siamese katers, ook wel de hondjes onder de katten genoemd. Toen zij uiteindelijk overleden waren werd het wel erg stil in huis....

Na wikken en wegen besloten we om een hondje te nemen en de keuze voor het chihuahua-ras was snel gemaakt: klein formaat dat overal met ons mee zou kunnen gaan, geweldig karakter bij de juiste begeleiding, mooi en schattig om te zien. En zo kwam onze Basje bij ons wonen, een driekleur langhaar reutje. Hij was geweldig, maar we dachten al snel dat hij nog gelukkiger zou zijn als er een speelkameraadje zou zijn....dat werd Bello, ook een reutje, blue en tan korthaartje. Ze hebben het super leuk samen en zijn inmiddels al weer 4 jaar!

Helaas is Bellootje niet meer helemaal gezond en daardoor ook wat meer teruggetrokken en minder speels geworden. Ondanks dat proberen we hem een zo fijn mogelijk leven te geven.

Tja en toen begon het weer te kriebelen: misschien toch nog een kameraadje er bij? Een klein meisje? Die gedachte bracht ons tot een zoektocht naar een lieve en gezonde pup. We begonnen natuurlijk bij betrouwbare fokkers, aangesloten bij de rasvereniging! Van broodfokkers en marktplaats-hondjes gruwen we. Zo kwamen op de site van An's Angels terecht: nou, dat zag er goed allemaal, overzichtelijke mooie website, met duidelijk foto's en filmpjes van hun prachtige hondjes. Bovendien konden we ook zien onder welke omstandigheden de chihuahuas met hen samenwonen en sprak uit alles de liefde voor het ras! Hierdoor werden we er van overtuigd dat we bij deze fokker een gezonde en sociale pup zouden kunnen vinden. Dus snel gemaild en later ook gebeld met An, die ons geduldig en vriendelijk alles uitlegde wat we wilden weten. En meer: want haar hondjes mogen niet zomaar met iedereen mee! Dat vonden we heel geruststellend... een mooi teken van zorg en verantwoordelijkheid voor deze kleine hondjes. De afspraak voor een bezoekje was snel gemaakt, er was op dat moment nog een teefje beschikbaar en de spanning steeg bij ons! We werden hartelijk ontvangen en konden nu met eigen ogen alles zien: de schone, frisse en verzorgde huiselijke omgeving, alle prachtige sociale chihuahua's en.......Gentle Breeze, het beschikbare korthaar baby-meisje! Ja ja ja ja ja.....zij was het voor ons en An wilde haar gelukkig ook aan ons toevertrouwen! Ter plekke werd voor de week daarna een afspraak met de dierenarts gemaakt, waar we samen met An naar toe zijn gegaan, voor de gezondheidscheck. Ook hiermee waren we erg blij, wederom een blijk van openheid en goede zorg. We hebben met An en haar man daarna nog een uitgebreid gesprek gehad over alles wat van belang is voor onze kleine meid en een mooie map met stamboom en informatie gekregen. We zijn er van overtuigd dat we met alle vragen/probleempjes steeds terecht kunnen bij Ans' Angels, dat is een fijn gevoel.

Gentle Breeze mocht met ons mee! Wij noemen haar: POLLY :-) xxx Eenmaal thuis startte de kennismaking met de jongens en het wennen aan de nieuwe omgeving. We zijn nu een week verder en zien een heel lieve persoonlijkheid in haar, met voldoende pit om zich niet de kaas van het brood te laten eten. Er wordt onderling ook al leuk gespeeld en regelmatig liggen ze lekker tegen elkaar op de bank, dit gaat alleen maar beter worden. Wij kunnen An's Angels van harte aanbevelen!

Rita en Jack (4 mei 2012)


Al sinds ik mij kan herinneren heb ik graag een hondje gewild maar het kwam er nooit van. Mijn moeder hield niet van dieren en in mijn studententijd was het hebben van een hondje ook niet verstandig. Maar toen ik eenmaal een baan kreeg waarbij het toegestaan was een hond mee te brengen begon mijn hart sneller te kloppen. Zou het dan toch mogelijk zijn om vóór mijn pensioen een hondje te hebben?!?

Ik ging op zoek naar een ras dat lief, slim, gezellig en handzaam is en kwam al snel uit op de Chihuahua. Een ras waar ik in eerste instantie helemaal niet aan gedacht had maar hoe meer ik er over las, hoe leuker ik ze vond!

Toen kwam de moeilijke taak om een goede fokker te zoeken. Ik zag hier eerlijk gezegd behoorlijk tegen op. Omdat er zoveel narigheid gebeurt op dat gebied was ik bang om een 'verkeerd' hondje te kopen.

Maar gelukkig was daar de NCC! Zij hadden een lijst met websites van fokkers die ik allemaal één voor één heb bekeken. Ook die van An, die op dat moment een nestje op de site had staan. Ik bekeek de foto's, las de testimonials, bekeek de foto's weer, ging een kopje thee halen en bekeek de foto's weer. Wat waren die puppies toch schattig!! Maar omdat ik geen overhaaste beslissing wilde nemen heb ik de site toen snel weg geklikt.

Maar een week later wist ik het zeker, ik wilde een hondje. Dus ik keek weer op de site van An en ja hoor, er waren nog 2 reutjes beschikbaar. Gelijk heb ik de telefoon gepakt en An gebeld en toen gebeurde er iets waar ik enorm op gehoopt had. An begon mij allerlei vragen te stellen over het opvoeden en onderhouden van een pup. Dit gaf mij zo'n veilig gevoel want ik merkte dus dat An echt om haar hondjes gaf! Ze wilde er zeker van zijn dat ze een goed baasje zouden krijgen.

Diezelfde week nog ben ik op bezoek gegaan en de goede indruk die ik over de telefoon had gekregen werd bevestigd. Het warme ontvangst, de hondjes die vrolijk door de huiskamer banjerden, de pups die zorgeloos op ontdekkingstocht gingen, alles voelde goed. Over en weer waren er vragen en het werd mij steeds meer duidelijk dat An vol liefde en passie met haar hondjes bezig was. De tijd vloog voorbij, het was super gezellig en ook heel leerzaam. 

Twee weken later mocht ik Twinko (toen nog Dealer) komen ophalen. Ook toen hebben we weer veel gepraat en alles wat ik maar kon bedenken doorgenomen. Ik kreeg een map met informatie mee en An zei dat ik altijd mocht mailen met vragen. Hier heb ik de eerste paar weken dankbaar gebruik van gemaakt! Het is zo fijn als iemand je even door die eerste periode heen helpt! Echt geweldig!

Nu, zo'n 3 maanden later, hebben Twinko en ik beiden onze draai gevonden. Hij is een geweldig lief vriendje voor mij en ik zou niet meer zonder hem kunnen.

Dank voor alles!

Hilde (15 april 2012)


Dreams come true....

Na een periode van overdenking en veel informatie lezen over verschillende soorten honden waren we het er hier thuis over eens, wij wilden echt heel graag een Chihuahua.

Door het lezen van informatie kwamen we er al snel achter dat we goed te werk moesten gaan en niet via de broodfok of marktplaats moesten gaan zoeken.

Via de site van de NCC kwamen we op diverse sites van Chihuahua fokkers.

Helaas bleek het toch best lastig om te vinden wat wij zochten, namelijk een langharig Chihuahua teefje. Ons geduld werd op de proef gesteld!! Maar omdat we er van overtuigd waren dat het een verantwoord gefokt hondje moest worden zat er niets anders op.

Al meteen sprong de site van An's Angels er voor ons uit, duidelijk, overzichtelijk en na diverse mailtjes over en weer voelde het gewoon goed!! Op dat moment waren en geen langharige teefjes te koop en wanneer die er wel zouden komen was ons onbekend. Vanaf die tijd checkten we meerdere keren per week de site.

Eind van het jaar 2011 kwam het nieuws dat Donna pups verwachte, of daar iets bij zou zitten voor ons was dus afwachten. Regelmatig gingen er mailtjes over en weer.

Op dinsdag 17 januari 2012 toen we de site opzochten stond er de mededeling dat Donna op dat moment aan het bevallen was....SPANNEND!! Uiteindelijk werden en 4 teefjes en 1 reutje geboren, 1 teefje had het helaas niet gered. Dus bleven er 3 teefjes en 1 reutje over. Dat was in ieder geval positief nieuws, nu moesten afwachten of er ook langhaartjes bij zaten.

Na een week of 2 was duidelijk dat alle 3 de teefjes langharig waren, helaas was er nog niet bekend of er een teefje in de verkoop zou komen. Weer afwachten.........

Op zaterdagmiddag 11 februari lazen we in de nieuwsbrief dat geïnteresseerde kopers een afspraak mochten maken om te komen kijken. We hebben natuurlijk meteen gebeld en een afspraak gemaakt voor de woensdag erna om de pups te komen bekijken en kennis te maken met elkaar. Onze dochters konden haast niet wachten tot woensdag!!

Tijdens de eerste kennismaking zaten we omringd door allemaal Chihuahua's op de bank, dat vonden we echt heel leuk. Later mochten de pups voor het eerst op een kleed en konden we ze van dichtbij bewonderen, in één woord geweldig! Bij ons was geen twijfel, als er een teefje uit het nest weg zou gaan was het meer dan welkom bij ons!! Diezelfde avond nog belde An ons en kregen we te horen dat ze één van de drie teefjes niet zelf zou houden en dat wij het mochten hebben. Welke dat zou worden was nog niet bekend maar dat maakte ons ook helemaal niets uit we waren super blij.

We zijn diverse keren op bezoek geweest en konden ook via de webcam de ontwikkelingen van de pups volgen. Toen bekend was welk teefje het uiteindelijk zou worden hebben we een geweldig leuk filmpje voor de kinderen gekregen met daarin de boodschap welke pupje onze "Zinzi" zou worden. Dat bleek uiteindelijk de pup ("dreams come true') te zijn die tijdens ons eerste bezoekje bij onze jongste dochter op schoot in slaap viel, helemaal leuk! Nu kon het aftellen beginnen!!

De dag dat we haar mochten ophalen gingen we eerst met An en Zinzi naar de dierenarts. Daar werd Zinzi helemaal nagekeken en goedgekeurd. Het avontuur naar Zinzi's nieuwe huisje en baasjes kon beginnen.

De eerste dag was het allemaal een klein beetje onwennig maar haar nieuwsgierigheid won het van de spanning, het was verbazingwekkend hoe snel Zinzi zich op haar gemak voelde bij ons allemaal. Diezelfde avond nog belde An om te horen hoe het was verlopen, erg fijn die zorgzaamheid en liefde voor de hondjes die je overal aan kunt merken.

Het is een lief, spontaan,ondeugend, aanhankelijk en vrolijk hondje dat zich heel snel heeft aangepast. Wij zijn heel blij en dankbaar dat door An's Angels our "dreams come true". Het was het wachten dubbel en dwars waard!!

An, Corré en natuurlijk ook jullie jongens bedankt voor het allerliefste hondje van de heeeele wereld!!!!

Groetjes,

Erwin, Ester, Muriel en Kyra (15 april 2012)


Na al een tijdje te hebben nagedacht om een chihuahua te nemen besloten we om eens te gaan kijken op het internet wat er qua fokkers allemaal te vinden was.Er word zoveel gewaarschuwd (terecht) voor brood fokkers en mensen die niet goed weten waar ze mee bezig zijn waardoor we best huiverig waren om via internet op zoek te gaan naar een Chihuahua.

Eenmaal op het internet ging er een (Chihuahua) wereld voor ons open. Wat een aanbod en hoe maak je daar dan je keus in? Zoals met zoveel dingen besloten wij vooral op ons gevoel af te gaan en vooral ook te kijken naar achtergrond en professionaliteit.

Toen wij dus op de site van An's angels terecht kwamen was er dan ook meteen een goed gevoel. Alles klopte, An is al zoveel jaren goed bezig met haar hondjes en op een zeer professionele en warme manier ook.

En uitgerekend stond er ook een (iets oudere) pup te koop op haar site die meteen onze aandacht trok. God wat was hij leuk zeg. Eigenlijk was dat het soort hondje wat ik altijd al in gedachte had, qua kleur en uiterlijk, ook al zijn eigenlijk alle chihuahua's geweldig.

Toen ik An mailde voor informatie was er al snel telefonisch contact waarin een hoop besproken is en uiteindelijk hebben we een afspraak gemaakt om de pup te gaan bekijken.

Eenmaal bij An thuis werden zowel mijn man als ik enthousiast verwelkomt door de hondjes in huis. Wat was dat een leuke ervaring zeg. Nu wisten we zeker dat we de goed keus hadden gemaakt.

En toen zagen we onze kleine Cash, omdat hij al iets ouder was ( 17 weken) hadden we verwacht dat hij al wat groter zou zijn ( in hoeverre je een chihuahua natuurlijk groot kan noemen). Maar wat was hij klein zeg, en hoe lief ook. Eigenlijk waren we meteen verkocht, wat een koppie en tegelijkertijd ook heel stoer, want onze Cash is natuurlijk wel een reutje. Na Lang te zijn gebleven, gepraat te hebben en met Cash te hebben geknuffeld en gespeeld was het voor ons ( en voor An ook gelukkig) duidelijk; Cash ging onze hond worden.

We hadden afgesproken dat we cash een weekje later zouden komen ophalen en zo alles konden afronden, hadden wij intussen genoeg tijd en gelegenheid om alle benodigdheden aan te schaffen en ons rustig voor te bereiden op de komst van Cash.

Wat was dat een lange week zeg! Toen we eindelijk Cash konden ophalen waren we dan ook helemaal blij. Nog even samen naar de dierenarts met An erbij om alles nog even te checken en na afscheid te hebben genomen konden we Cash eindelijk mee naar huis nemen.

Cash was in het begin wel een beetje zenuwachtig (logisch ook) maar dat veranderde al snel. Hij wende al heel snel en liet met de dag steeds meer van zichzelf zien.

Nu na drie weken is het een stoer, lief, speels hondje wat heel goed in zijn vel zit. Hij kwispelt altijd met zijn lange staartje en vind het heerlijk om in de tuin te spelen, vooral als de zon schijnt.

Ook onze kat ( die al 17 is) is helemaal gewend aan hem. Eerst was het nog letterlijk de kat uit de boom kijken, een keer een blaas, maar nu mag Cash al achter haar aan lopen en snuffelen..laatst hebben ze zelfs gekust met elkaar ( neusje neusje) zo schattig. En ook onze kinderen zijn helemaal stapel van hem.

We zijn heel erg blij dat we bij An terecht zijn gekomen en op deze manier ons eerste hondje konden kopen. Zoveel warmte en liefde waar deze hondjes mee worden opgevoed, dat maakt echt wel verschil. Ik kan dan ook iedereen aanraden om bij An een chihuahua aan te schaffen mocht je dat van plan zijn.

Groetjes, 

Fam. Michels (5 april 2012)


Een tweede droom die uitkomt.....

Onze eerste Chihuahua van An is Luna. Loentje is nu inmiddels bijna twee en dat was onze eerste Chihuahua droom die uit kwam! Wie eenmaal met het Chihuahua-virus is besmet weet dan ook vast wel dat het vaak niet bij één chi blijft. Wij wisten in ieder geval zeker als er een tweede gaat komen, dan word het weer een hondje van An. Want er is in onze ogen geen één fokker zo geweldig als An, alle hondjes zijn niet alleen ontzettend mooi maar ook super lief en sociaal en worden bovendien ook zorgvuldig getest op erfelijke aandoeningen.

Van uit weloverwogen combinaties fokt An prachtige exclusieve nestjes met FCI stamboom, en volgens de regels van het Raad van beheer. Dit hele pakketje samen maakt An voor ons gewoon een kanjer met de aller leukste chi's. Toen wij er dus lucht van kregen dat Presley een warm mandje zocht, waren wij dol enthousiast. Presley was precies wat wij zochten en van alle verhalen die we kende van An hadden we ook allebei zoiets dat hij perfect binnen ons gezin zou passen. Want naast Luna hebben wij nog een kleine Shih-tzu en sinds 7 maanden een prachtige zoon. 

Presley is nu al weer even bij ons, en het gaat super wij hebber er een enorme vrijkous bij. Hij weerspiegeld wat hij bij An en haar gezin heeft mee gekregen, liefde en warmte! Met Luna en Titou is hij al dikke vriendjes en ze doen niks liever als samen ravotten, gek doen en lekker warm tegen elkaar aan kruipen. Op onze zoon Quin is hij stapelgek en komt dan ook regelmatig even bij Quin voor een knuffeltje en een kusje. Kortom hij past als een perfect puzzel stukje in ons plaatje, bedankt voor alles An, voor de twee golden dogs  en natuurlijk het fijne contact wat we nog steeds over en weer hebben! Ook voor nummer drie weten we weer waar we moeten zijn ;-)

Lieve Groetjes Jef, Wendy en Quin & pootjes van Titou, Luna en Presley (9 maart 2012)


Drie jaar geleden kochten we onze eerste Chihuahua, een teefje die we de naam Saar gaven. We waren gelijk verkocht. Het is lief aanhankelijk hondje, maar wel een beetje onzeker. Wat we erg jammer vonden is dat ze eigenlijk te klein is om met andere honden rassen te spelen.

Eind vorig jaar hebben we daarom besloten een speel kameraadje voor Saar te nemen. Na veel speurwerk op het internet, kwamen we op de site van " An's angels". Op dat moment had An een nestje met 6 puppies, 3 teefjes en 3 reutjes. De site gaf een goed beeld van An’s hondjes en de manier waarop ze er mee om gaat. Vooral de filmpjes van de hondjes waren erg leuk.

Vragen die we hadden over de aanschaf van een tweede Chihuahua hebben we via de mail aan An gesteld en kregen dezelfde dag nog antwoord. Uit de antwoorden die An gaf, kon je merken dat ze veel liefde heeft voor de hondjes en het ras. Na een aantal keren heen en weer gemaild te hebben, hebben we aangegeven graag een teefje te willen uit dit nestje. Toen de puppies 3 weken oud waren mochten we komen kijken. Het was leuk om te zien dat alle hondjes lekker in de huiskamer rond dartelde en erg vriendelijk en vrij waren. Pa en ma van de puppies waren ook aanwezig en ma zat gelijk op schoot. An was erg vriendelijk en gastvrij en de indruk die we hadden via de mail, werd bevestigd, An heeft ontzettend veel liefde voor het ras en wil alleen maar het beste voor de hondjes.
Een paar weken later gingen we nogmaals kijken naar de puppies. We waren nu samen met nog een paar mensen die graag een teefje wilde kopen. We hadden een voorkeur voor een hondje, maar An had nog niet toegezegd dat we dat teefje mee naar huis mochten nemen. An kijkt naar het karaktertje van de pups om te kijken welke pup in welk gezin het beste past. Omdat we al een kleine Chihuahua hebben, hebben we de kleinste pup mee naar huis genomen, wat overigens ook onze eerste keus was. We hebben nu twee meiden, Saar en Roos. Saar is een lief onzeker hondje en Roos (An's Angels Trick or Treat) is een lekkere dondersteen met een vrij karakter. Als we in de toekomst (maar ik hoop dat Saar en Roos 15 jaar worden) weer een nieuw puppy willen, zouden we zeker weer naar An gaan.

Peter en Sonja (19 februari 2012)


Al enige maanden was ik op zoek naar een kortharige Chihuahua, het liefst een witte. Ik zocht op Marktplaats, bekeek vele fokkersites iedere dag opnieuw. Ik kwam meerdere keren op de site van An’s Angels en zag op een gegeven moment een wit Chihuahua reutje genaamd Prince. Ik was verkocht, nu mijn man en kinderen nog over zien te halen. Mijn kinderen was niet zo’n probleem, mijn man moest iets langer aan het idee wennen. Want is een Chihuahua wel een echte hond? Ja, het is een echte hond! Vanaf eind november hebben wij de mooiste hond van Terschelling!! Prince een kortharig mannetje, niet helemaal wit van kleur met een pittig doch heel lief karakter.
Toen ik eindelijk na een lange reis met auto en boot thuis kwam met Prince, lag mijn man plat op zijn buik op de grond om het nieuwe familielid welkom te heten! Dat zat dus wel goed. Prince moest wel even wennen aan de nieuwe omgeving! Drie kinderen in huis en vaak ook nog vier neefjes en nichtjes op bezoek. Een vaak stevige eilander wind rond het huis moet dagelijks getrotseerd worden. Maar aan dit alles was onze bikkel gauw gewend!

Prince doet dagelijks zijn rondje door polder en bos. Met als afsluiting een bezoekje aan de boerderij waar onze paarden moeten worden verzorgd. Lekker snuffelt hij dan door het stro van de koeien. Onze ‘plattelands’ Chihuahua Prince heeft het erg naar zijn zin op DE PAREL DER WADDEN, Terschelling. En wij kunnen niet meer zonder dit schatje! An bedankt voor dit mooie, lieve hondje!!

Groetjes ook namens mijn man en kinderen.

Marieke Hellevoort, Hoorn Terschelling (6 januari 2012)


Eind oktober 2011 zag ik op de site van An's Angels dat ze een hondje te koop had: Noble Helena van 1 jaar oud. Ik was op zoek naar een nieuw kameraadje voor onze chihuahua Max en toen ik de foto van Noble zag, was het liefde op het eerste gezicht. Ik heb An opgebeld en ze heeft toen uitgebreid en openhartig verteld over Noble en we hebben een afspraak gemaakt voor een kennismaking. An zocht een "gouden mandje" voor Noble en ik hoopte dat ze het met me eens zou zijn, dat dat mandje bij ons staat. We werden heel prettig ontvangen en zaten op de bank met allemaal chihuahua's om ons heen. Noble keek de kat nog uit de boom.
We hebben fijn gepraat met An en haar man en in de auto op weg naar huis wisten we het wel: we wilden Noble heel graag adopteren. Ik heb An later die dag gebeld en gevraagd of zij Noble aan ons wilde toevertrouwen, en gelukkig was het goede gevoel wederzijds! De volgende dag ben ik haar op gaan halen, het werd een emotioneel afscheid. Noble heeft zich heel snel aangepast aan de nieuwe situatie en voelt zich helemaal thuis bij ons en wij zijn heel gelukkig met haar. We hebben haar Noa genoemd. Dankjewel An voor het fijne contact dat we nog steeds hebben en vooral voor onze lieve Noa!

Groetjes,

Monique (16 november 2011)


Nadat Rose in november 2010 bij ons was gekomen wilden we nog graag een tweede hondje erbij. We wilden graag een langharig teefje en het liefst wilden we niet te lang wachten omdat Rose nu ook nog jong is en ze dan lekker met elkaar kunnen spelen. Maar ja, dan is het afwachten wat er geboren gaat worden. We waren daarom ook heel benieuwd welke pups Dotty zou krijgen. En op 6 januari werd maar liefst een nest van 5 pups geboren! Hierbij zaten twee meisjes, dus het bleef spannend. Nadat er afgewacht moest worden of het langhaar of korthaar hondjes waren bleek dat er één korthaar teefje was (Melody) en één langhaar (Pearl). Toen de hondjes 4 weken oud waren mochten we komen kijken.
Elvis was op dat moment echt de stoerste van het stel en alhoewel de rest nog wat terughoudender was waren we alle vier direct helemaal weg van al die kleintjes, maar ja het was nog afwachten of we er één konden krijgen. An gaf al wel aan dat wij Pearl mochten hebben als zij haar niet zelf zou houden, dus daar waren we al heel blij mee. An hield ons op de hoogte van alle ontwikkelingen en we telden de weken af totdat er een beslissing zou worden genomen over welk hondje An zelf wilde houden. En op 11 maart kregen we het voor ons verlossende telefoontje, we mochten Pearl hebben. De volgende dag (op Rose haar eerste verjaardag) zijn we gelijk weer gaan kijken en toen was het aftellen naar de dag dat ze bij ons zou komen wonen. Gelukkig was dat al heel snel erna. De verwachting was dat Luna (zoals we Pearl hebben genoemd) zich wel zou overgeven en Rose als haar meerdere zou zien als zij bij ons in huis kwam, maar Luna vond dat toch niet zo'n goed idee. Vanaf het eerste moment veroverde ze haar eigen plekje. Nadat we ze eerst twee nachten apart hebben laten slapen, zijn ze vervolgens alleen nog maar samen geweest en dat vinden ze beiden heel fijn. Luna daagt Rose steeds opnieuw uit en als ze elkaar even niet zien gaan ze naar elkaar op zoek. Samen liggen ze vaak gezellig in één mandje terwijl ze de keuze hebben uit meerdere mandjes. Het is fantastisch om te zien hoe die twee met elkaar kunnen stoeien. We zijn dan ook allemaal heel erg blij met onze meiden. An bedankt!

Groetjes, Carlo, Carolina, Tom & Max (26 april 2011)


Een aantal jaren zijn we op zoek geweest naar een hondje binnen ons gezin. Lang wisten we niet wat voor een soort we wilden, totdat we een tip kregen om eens te kijken naar een Chihuahua. Na oriëntatie via internet en lezen in boeken was duidelijk dat een Chihuahua echt iets voor ons zou zijn. We hebben toen gericht doorgezocht en kwamen steeds terug bij An’s Angels. De informatie op het internet en de persoonlijke beantwoording van vragen via mail en telefoon gaven ons veel vertrouwen. Toen een nestje werd geboren hebben we ons gemeld als geïnteresseerde voor een pup. Na een uitgebreide intake door An, is Elvis bij ons gezin gekomen.
Met de overdracht kregen we een uitgebreid rapport over stamboom en gezondheid. In ons gezin heet hij Messi, naar de kleine balkunstenaar van Barcelona. Messi is nu een week bij ons thuis en doet het super goed. Het is een heel speels,vriendelijk sociaal hondje. Je ziet aan alles dat hij het heel goed heeft gehad bij An en wij zijn heel blij dat wij nu voor dit prachtige dier mogen zorgen.

Familie Verheugen en Messi (13 april 2011)


Ik was al een tijdje op zoek naar een betrouwbare chihuahua fokker. Via de website van o.a. De NCC kwam ik op de website van An's Angels. Ik stuurde een e-mail om wat informatie te vragen en kreeg daar snel antwoord op. An vroeg mij een vragenlijst in te vullen, wat op mij meteen heel secuur overkwam. Uiteindelijk werden mijn vriend en ik uitgenodigd om te komen kijken naar het nestje. We werden heel warm ontvangen en het voelde ontzettend goed. De hondjes zaten gezellig in de huiskamer en ook de moeder van de pupjes was erbij. Ik was heel enthousiast, en ook in de tijd daarna hadden we veel contact met An. Ze hield ons op de hoogte van hoe het met de pupjes ging door middel van foto's, filmpjes, en verhaaltjes over de dierenartsbezoekjes.

Toen ik Zoë (Melody) kwam ophalen hebben we rustig alles doorgenomen, van voeding tot opvoeding en zindelijkheid. We zijn daarna samen met Zoë naar de dierenarts gegaan, waar ik een verklaring kreeg dat Zoë vrij was van erfelijke aandoeningen, en dus kerngezond. Na thuiskomst heb ik An diezelfde avond nog even aan de telefoon gehad, heel fijn die betrokkenheid! Ook nu mail ik An foto's van Zoë en vertel haar hoe het nu met haar gaat, ik vind het heel fijn dat zij het ook fijn en leuk vind om te horen dat het goed gaat met haar pupjes. Na een paar dagen wennen aan de grote stad Amsterdam, is Zoë nu helemaal zichzelf, zoals ik voor haar ben gevallen bij An thuis. Zoë is een ontzettend mooi, vrolijk, lief, sociaal en stoer hondje. Als ik er na een tijdje nog een tweede hondje bij zou willen hoef ik geen seconde te twijfelen. An is gewoon een hele goede fokker, met hele mooie, lieve, gezonde hondjes.

Groetjes,

Isabel (dochter van Robert ten Brink) en Zoë (30 maart 2011)


In 1995 kregen wij onze eerste chihuahua zusjes, Dusty en Simba. Hier hebben wij heel veel plezier mee gehad. Helaas overleed Simba in 2008, waardoor Dusty alleen overbleef. Na enige tijd zijn we daarom op zoek gegaan naar een nieuw hondje. Natuurlijk moest dat weer een langharige chihuahua worden. In april 2010 zijn we daarom bij An gaan kijken, want daar waren Rose, Chanty, Luna en Percy geboren. Wij wilden graag twee zusjes, zodat Dusty die toch al 14 jaar oud was, ook een beetje haar eigen gang kon blijven gaan. Voor Luna was er op dat moment al een nieuw huis gevonden. Na verloop van tijd liet An weten dat ze de andere drie hondjes voorlopig zelf zou aanhouden, dus zijn wij verder gaan kijken.
Ondertussen werden we door An op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en natuurlijk hielden we de site in de gaten.

Helaas overleed in september 2010 ook Dusty, dus werd het verlangen naar een nieuw hondje (ook bij de kinderen) steeds groter. Maar we wilden niet zomaaar een hondje van iemand hebben en we wilden nog steeds het liefste twee zusjes. Toen An echter aangaf dat ze Rose toch niet zou houden en wij toch twijfelden of we moesten vasthouden aan het idee om direct twee zusjes te willen hebben (het duurt dan wel erg lang en we kunnen er toch later altijd nog weer een pup bij nemen!) hebben we besloten weer bij Rose te gaan kijken. En toen waren we vanzelfsprekend verkocht. Ze had het ook meteen goed naar haar zin op schoot bij Carlo en dat ze al krantzindelijk was, was natuurlijk ook een plus. We moesten nog even wachten tot haar loopse periode voorbij was, maar daarna mocht ze mee met ons.

Nadat ze even een paar uurtjes nodig had om aan ons huis te wennen, was het gelijk helemaal goed. Ondertussen woont ze al weer ruim 1,5 maand bij ons en is ze helemaal thuis. We dachten dat we een rustig hondje hadden, maar als we dan weer thuis komen en Rose wordt helemaal gek en rent van hot naar her dan is daar weinig van te merken. Ook onze jongens, Tom van 10 jaar en Max van 9 jaar, zijn helemaal weg van haar (en zij gelukkig ook van hen). Dus we hadden het niet beter kunnen treffen.

Groetjes, Carlo, Carolina, Tom & Max (2 januari 2011)


We hebben eind oktober contact gehad met An nadat we op de website hadden gezien dat er pups geboren waren en dat ze allebei nog beschikbaar waren. Toen we belden was er al net 1 besproken en nog 1 beschikbaar. We hebben toen een afspraak gemaakt om de pup te gaan bekijken. Het zag er allemaal keurig uit en wij vonden het fijn dat de ouderdieren ook al op patella luxatie waren nagekeken.

We hebben nog een paar dagen nagedacht of deze pup bij ons wel op zijn plaats zou zijn.Wij wonen in een huis met veel opstapjes en dat is voor een chihuahua niet handig.We hebben de nodige aanpassingen gemaakt en toch besloten om Magical Flame naar ons te laten komen.

Wij hebben hem de naam Chico gegeven. Het is een schat van een hond en zijn ontzettend blij met hem.

René en Paula Vermeer (31 december 2010)


Wij hier in Brabant waren al lichtelijk Chihuahua gek we hadden vier hondjes, maar helaas hebben we onze oudste Fleur van 11 jaar in moeten laten slapen. Aangezien we nu geen black/tan kleurige meer hadden gingen we toch op zoek naar een puppy en Fable was na een middagje op internet zo gevonden. Hij zag er zo lief uit!

We zijn gaan kijken en waren gelijk verliefd, zo lief speels en zo fijn dat ze in huiselijke kring zijn opgevoed daarmee merk je toch wel een groot verschil met onze andere chihuahua's. We werden onderworpen aan een vragenvuur maar dat is natuurlijk alleen maar goed je wil het beste voor je puppy's.

Alle hondjes zaten binnen en konden via een trapje de bank op. Hoe leuk is dat! Alle hondjes konden goed met elkaar overweg en binnen was het heel netjes en opgeruimd. Heel positief dus!

Helaas was Fable nog maar 8 weken, dus moesten we nog even geduld hebben. Dus na vier weken was hij ruim een kilo en mocht hij mee naar huis. Eerst netjes keuren bij de dierenarts en alles even doorspreken dat hadden we ook nog niet eerder meegemaakt bij de aankoop van onze andere chihuahua's.

Na aankomst leek het alsof hij hier jaren woont, gelijk op zijn plek en na een paar dagen was hij dikke maatjes met ons Crème teefje Lola van 11 maanden. Ze doen alles samen, slapen eten spelen en ze likken elkaar de hele dag af. Een prachtig gezicht! Ook met de andere 2 chihuahua's gaat het prima en zelfs met onze grote labrador en twee katten.

Hij heeft amper gepiept en slaapt s'nachts zij aan zij in de bench met Lola. Hij is ontzettend aanhankelijk kwispelt de hele dag en speelt wat af.

We zijn ontzettend blij met hem en erg tevreden hoe alles gegaan is via An's Angels. We hebben ook na aankomst al een aantal keer gemaild en houden An op de hoogte hoe het hier allemaal gaat! Ze is dan ook erg enthousiast!

Groetjes Bas, Teuni en Shari (19 december 2010)


Wij zijn de trotse eigenaren van onze chihuahuapup Bentley. (Voorheen Percy)

Het is bij ons eigenlijk heel snel gegaan, we zagen Bentley op de website en hebben contact opgenomen met An. We hebben meteen een afspraak gemaakt om het weekend erna te komen kijken en werden heel hartelijk ontvangen. Het belangrijkste vonden wij, dat het er netjes en pupvriendelijk uitzag. We vonden het ook goed dat er voorzorgsmaatregelen werden getroffen om het voor de pups zo veilig en zo goed mogelijk te laten verlopen. Verder hebben wij alleen maar goede ervaringen met An's Angels. Als er iets is kunnen we altijd mailen of bellen.

En ze vinden het ook erg fijn en leuk om te zien hoe het met hun pups gaat. Af en toe een mailje of wat foto's zijn altijd welkom bij An! We raden echt aan, mocht je overwegen een chihuahuapup in huis te nemen, dit via An's Angels te doen. De pups worden tot ze naar hun nieuwe baasjes gaan, in huiselijke kring opgevoedt, en zijn daardoor erg lief en sociaal!

Jens, Jolie en Bentley (1 september 2010)


Een droom die uitkomt................

Na heel lang zoeken op het internet na een goede chihuahua fokker zijn wij uitgekomen bij An's Angels. Wij hebben de site eens goed bekeken, en deze sprak ons meteen aan! Alles was heel duidelijk en overzichtelijk, en veel informatie en leuke filmpjes en foto's over de honden van An, maar wat ons het aller meest aantrok was de enthousiasme en liefde die in alles terug te vinden was. Wij wisten het zeker wij gingen mailen want we zagen dit wel zitten. Na onze mail hebben we vrijwel meteen een leuke mail met veel informatie terug gekregen, tjaa en zo is het begonnen ;).

We hebben de tijd erna veel over en weer gemaild en we kregen echt ontzetten veel informatie over alles eigenlijk wat bij het ras hoort , dus ook de voordelen en nadelen, dingen die belangrijk zijn om te weten, en al mailde ik An wel tien vragen (hahahha wat dat heb ik gedaan hoor veeeeel gevraagd) dan kreeg ik op alle tien me vragen een antwoord en ook een eerlijk antwoord en dit stelde wij erg op prijs.

Ook heeft An al haar honden laten testen op bijv PL, wat niet verplicht is maar wat wij wel heel belangrijk vonden, en wat na onze mening ook veel over een fokker zegt. Nou na alle leuke mailtjes zijn wij bij An en alle hondjes op bezoek gegaan.....GEWELDIG......dit bevestigde ons goede gevoel van het mail contact en nu wisten wij het helemaal zeker wij wilden dolgraag een hondje van An's Angels. Het was een ontzettend leuke (live) kennismaking, en we hebben echt ontzettend lang gekletst over de hondjes van An met hun bij behorende verhalen en waar ze vandaan komen, over het ras, echt over alles! Ook zagen de honden er stuk voor stuk prachtig en gezond uit,natuurlijk was het bij binnenkomst even aftasten maar al snel zaten ze lekker op schoot en hebben we heerlijk geknuffeld. Wat wij ook zeer belangrijk vonden en wat je ook merkten in het sociale gedrag van de honden is dat ze lekker met de hele roedel in huis woonden met alles erop en eraan!

Nou na de eerst kennis making thuis, kregen we kort erna nieuws, Minky kreeg pups, uiteindelijk liep dit allemaal anders dan gepland en heeft er maar 1 pupje van Minky het gered, want Star overleed spijtig genoeg na een paar dagen, dus zou Angel bij An blijven wonen, en moesten wij ook nog even geduld hebben. Dit vonden wij niet erg, want alle moesten we nog een jaar wachten wij wilden een pup van An en vonden dat zeker het wachten waard! (dit is dan ook een tip voor iedereen, heb geduld en blijf bij iets waar je 1e keus op is gevallen want echt je wachten en geduld word dubbel en dwars beloond!)

Dus onder tussen hadden wij nog steeds mail contact met An en jaaa hooor, toen kwam het geweldige nieuws, Donna kreeg pups. Nou dit was dus een enorm spannende tijd, ook weer veel mail contact met leuke buik foto's van mama Donna en verhaaltjes over haar zwangerschap. Ennn toen, wij vergeten het nooit meer op 12 maart 2010 kregen wij het schitterende nieuws dat Donna en Lucky 4 prachtige pups hadden gekregen, 3 teefjes en 1 reutje, we konden wel een gat in de lucht springen zeg! En hebben vanaf die tijd ook dubbel en dwars mogen mee genieten van mam en haar pups. Via mail kregen we geregeld een update, en via de website konden we ze volgen via de live cam, ik heb ook iedere keer trouw gekeken hahahha, ohhh wat was dat mooi zeg en dat werd na mate de pups ouder werden ook steeds leuker, prachtig om te zien hoe ze aan hun ontdekkings reis begonnen. Na drie weken was het zover we mochten komen kijken, nu kun je wel begrijpen dat ik die dagen ervoor niet te houden was natuurlijk hahha ik vond het zo spannend! Een ervaring om nooit meer te vergeten, we hebben die dag heerlijk genoten van de pupjes, en het leuke achteraf nu is dat de eerste pup die ik vast had nu onze prinses is!

Vanaf die tijd zijn we echt geregeld bij de pups op bezoek geweest en dat was keer op keer een groot feest, ik weet nog goed dat we van An mochten mee helpen met de pups pap te voeren, ontzettend leuk om dit te mogen doen en bijzonder dat je op deze manier mag mee genieten! Iedere bezoekje was genieten, het geknuffel en gekus het gezellige kletsen over de pups, echt genieten!

Jaja en toen werd het nog bijzonderder de bezoekjes want inmiddels hadden wij te horen gekregen dat Luna bij ons mocht komen wonen, nou ik heb staan janken van geluk en een gaat in de lucht gesprongen hahahha. Ook mijn vriend was door het dolle heen want hoe stoere vent het ook kan zijn na de kennismaking met dit ras was ook zijn hartje veroverd hoor hahhaha. Nou wij gingen weer een op pad om met de hondjes te knuffelen alleen dit keer gingen we echt voor ons meisje en dat was wel erg speciaal hoor je gaat dan gerichter knuffelen natuurlijk.

Iedere keer dat we op bezoek gingen bij Luna herkende ze ons steeds beter en beter en dan kregen we z'n enthousiast welkom, dat waren hele dikke knuffels en veel knuffels hoor! Luna is vanaf het begin af aan een echte knuffel kont geweest, ze is zo open en sociaal na iedereen toe, maar ze was ook niet vies om even lekker haar broer of zusters te pesten hoor, en daar sjouwde ze dan heen ons ondeugend ding! Met 12 weken mochten wij Luna ophalen, An is die dag nog mee geweest na de dierenarts voor een gezondheidsverklaring zodat wij ook zeker wisten dat wij echt een mooie gezonde pup mee kregen, een erg belangrijk punt dus! Na wat laatste informatie en tips over onder andere de voeding, en de eerste dagen werd het toch wel even een emotioneel afscheid, en toen op na huis!

Nu is Luna inmiddels al weer 5 maanden oud en heeft ze hier dikke vriendjes gemaakt met onze hond Titou en onze kat Saartje, ze doet het echt super goed, we genieten iedere dag weer met volle teugen van onze prinses, en het is nog steeds een echte knuffel kont ohhh wat kroelen wat af samen. Ze is ook heel gemakkelijk in de omgang en gaat het liefst overal mee na toe en dan pakt ze ook iedereen in die maar in de buurt is! De band die ik met haar heb is zo intens, ik durf wel te zeggen dat ze mijn dochtertje in een harig pakje is! Dit is een gevoel wat je echt zelf moet ervaren want ze zijn zo bijzonder!

Nog steeds hebben we geweldig leuk contact met An en mailen nog geregeld over en weer met een update van beiden kanten! We zijn An dan ook ontzettend dankbaar want dankzij An's liefde, geduld en energie hebben wij een geweldig mooie chihuahua met een fantastisch karakter! In de toekomst komt er bij ons zeker nog wel een chi bij en zonder twijfel kloppen we hiervoor weer bij An aan!

Groetjes Wendy en Jef (10 augustus 2010)


Vanaf het moment, dat we besloten te reageren op Angel, zaten Ron (mijn man) en ik in grote spanning of we wel de geschikte kandidaten waren, maar na een aantal telefoontjes werden wij die toch wel.

De kennismaking met Angel gebeurde bij ons thuis, omdat wij geen eigen vervoer hebben en de fokster bij wijze van spreken bij ons om de hoek woont.Een geweldige ontmoeting, alhoewel het een heel iets is, om zo'n klein hummeltje te ontmoeten, ondanks Angel toch al zeven maandjes oud was. Niet dat wij zulke grote honden hebben (gehad), maar toch ze waren een stuk groter. Angel was nergens bang voor.

De veiligheid in huis moest wel Chi. bestendig worden, want ze kon overal in en onder kruipen. We hebben enorm veel informatie gekregen over hoe en waarom, allereerst over het eten, want dat moest zeker goed in de gaten gehouden worden, in verband met een te lage suikerspiegel, wel dat is gelukkig nooit aan de orde geweest, alhoewel wij eigenlijk daar te overbezorgd over waren en dat is geresulteerd in een wat te zware Angel, waar wij nu weer ons best voor doen om er wat vanaf te krijgen, maar dat gaat langzamer denken wij dan het eraan krijgen.

Al met al is het zelfs nu nog zo, dat wanneer wij met een "probleem" van Angel zitten wij jullie nog altijd kunnen bellen of mailen en we krijgen er raad en antwoord op. Al met al een fokker in hart en nieren en ik hoop dat we ooit aan een tweede Chi kunnen beginnen, want op één been lopen is erg moeilijk.

Heel veel groetjes en nogmaals bedankt, dat wij Angel mochten krijgen.

Ron en Lesley (12 augustus 2010)

© Copyright and design by An's Angels
Foto's, video's en illustraties op de website mogen niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
You may not distribute, exchange, modify, sell, or transmit anything you copy from this Site, including text, images, photo's, and video, for any business, commercial, or public purpose.