De speciale website voor mobiele telefoons Find us on Facebook Follow An's Angels via Twitter

Skype An's Angels

de Android An's Angels App Webcam

Mobile version

Facebook
Twitter
Skype

Android App

Webcam

Extra pagina over de website van An's Angels

Vanaf mijn zevende ben ik actief met beeld en geluid. Vanuit een hobby ben ik een professioneel geworden in de audiovisuele branche (1987). Daardoor kwam automatisch mijn belangstelling voor het maken van websites, internetvideo, flash en bewerken van foto's. Photoshoppen doe ik al sinds 1999 en combineer dit graag met mijn digitale fotografie. Het is natuurlijk logisch dat ik in mijn vrije tijd voor mijn vrouw An haar complete Chihuahua website ontwerp en onderhoud. Daarbij staat voor mij de kwaliteit, navigatie, informatie, comfort en vindbaarheid op het web hoog in het vaandel. Graag combineer ik deze met handige tools zoals Twitter, QR, App en andere leuke handige tools,
De website wordt dus niet door extern bedrijf gerealiseerd en onderhouden, maar gewoon door de man van An die een passie heeft voor webbuilding, video, gadgets, fotografie en Chihuahua's!
© Copyright and design by An's Angels
Foto's, video's en illustraties op de website mogen niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
You may not distribute, exchange, modify, sell, or transmit anything you copy from this Site, including text, images, photo's, and video, for any business, commercial, or public purpose.

myspace hit counter